2009 för sista gången.

Egentligen var mina plner för nyårsafton sulle spenderas i horisontellt läge och att chilla. Eftersom jag inte trodde att jag skulle orkar röra på mig alls idag. Men nejsan. Klockan är halv tio och ikväll vill jag feeesta. Evigheter säger jag bara.
Nu ska jag och jobba sedan ska jag höra av mig till fröken Larsson (ser hon detta hälsar jag: RINGER DIG VID TRE TYP! PUSS GULL OCH SVARA! Annaaars)

Idagär sista dagen året jag fyllde sjutton och jag tänker att kanske måste jag göra den till den bästa också. Så idag säger vi LYCKA ÅT ALLA! För idag är hundrafemtioelva gånger bättre än igår! WÖNDERFUL.
Livet är på min sida igen. Gud också!

LOVE YAAH!
Peace and love J

20091230

När jag jobbar vill jag hem. När jag är hemma vill jag bort. När jag är borta vill jag sova.
Orkar inte alls tänka mer. Imorgon är det nyår men jag ska spendera den hemma i soffan. Fen heller att jag tänker röra på mig. Ska försöka orka att leva lite efteråt.

Massvis med otrevliga kunder men mest av allt ogillar jag utländska män som stöter på en. Nej, det är inte för att de är utländska. Men för att nu råkar det vara så att utländska män stöter mycket mer uppenbart och jobbigt på en. Säkert inte alla, men de jag har träffat nu. Mest är det jobbigt för att de inte kan ta ett "Nej , jag vill inte träffas" utan bara tjatar tills jag nästan bara vill gråta och skrika "GÅ!". Det är jobbigast. Och att de är typ trettio-fyrtio och helt allvarligt inte fattar att jag tycker det är jobbigt när folk frågar. Eller snarare säger ("Du och jag ska träffas någon gång" sa han) åt mig vad jag ska göra. HATE på det. Gubbar som inte kan ta ett nej. ELLER SOM ÖVERHUVUDTAGET MÅSTE FRÅGA MIG! HADE KUNNAT VARA DIN DOTTER DAMN IT!

Gud?
Varför har du slutat lyssna på mig?
Jag tjatar ju inte på dig i alla fall!!!!!
Amen.

Nejsan jag är inte alls på humör idag.
Dö.
Peace and love J


Is there a truth in every lie, she said

Jag är jättetrött och svammalr nog mest bara. Ska sova direkt sedan, klockan HALV TIO.

Snälla gud giv mig styrka.
Så skall jag tjäna dig.
För evigt och i evigheten.
Amen.

Jag börjar nog bli lite av en religös människa. Gud får nämligen dagligen höra mina böner.
Har dock inte fått något svar ännu.. Men jag väntar vidare! Någon gång måste det bli min tur. Idag har jag till exempelvis fått ett fint brev från kulturskolan om att jag är nummer tre på plats för girattlektioner. SOM JAG VILLE HA FÖR TYP TRE-FYRA ÅR SEDAN!  Ingenting går fort i denna stad. Utom möjligtvis sommaren.
Jag ska hursomhelst tacka ja. Man vet ju aldirg när de kan behövas!

En kvinna och en man på jobbet idag! (Översatt till vanlig svenska. De hade kraftiga dialekter...)
KVinna: Oj här har ni bara stora storlekar kvar. Det är bra det!
Man: Ja i Piteå så finns aldrig de stora storlekarna kvar, bara smål och medjöm.
Jag drog därmed en slutsats att vi är smalare i norr. (Han köpte storlek 3XL så han var en måttligt stor piteåbo han också)
Jag vill inte riktigt påpeka det eftersom  det känndes lite elakt. Så jag knep igen. Munnen alltså.

Hehe, vi har beställt en resa till Cypern i Maj. HUR KUL ÄR INTE DET? Det är jättekul men jag bärar mig för att behöva sola... Och att bli brun... Det går helt emot mina principer! Ska fundera ut olika sätt att slippa bli brun.

Nu ståer det på rekalmen i min dator "DU ÄR FUL" och "DIN FRAMTID-SÄLJ AFTONBLADET" Jag vet inte men det känns inte jättebra.. Det känns dåligt. JÄVLA NÄTMOBBNING!!

Peace and love JX-mas

Julafton var nice. Spenderades hemma med familjen + farmor. Fick en bunt med fina saker och ännu mer god mat. Alltså egentligen tycker jag inte julbord är så speciellt. Men iår vad det riktigt gott. Även om vi bara åt typ ett halv julbord. På Annandagen kommer tjocka släkten från mammas sida hit och det blir riktigt julbord. Det blir även riktigt trångt..

Nu ska jag äta frukost i from av laxmackor och ägg.
Peace and love J

Julutarina!!!

Nej. Jag har inte alls blivit tokig. Inte helt i alla fall. LIZE DU KAN SLUTA OROA DIG! Jag tänker normalt igen... nä. Jag tänker som jag gjorde innan. Men alla får väl vara lite korkade ibland... Du vet ju inte ens vem Greta Garbo är!
Idag hänger jag ut: LIZE för hon vet inte vem Greta Garbo är. DO U GET IT? Hon hade inte ens hört namnet och trodde inte det fanns någon som hette så. SNYGGIING I LOVE YOU!

Mys med mina små utflyttade flickor idag. Vi drack lite glögg, åt lite grann. ( Dvs cheescake, pepparkakor, kolasnittar - JÄTTEGOTT) Sedan vann jag när vi lekte. Jag tänker itne säga vad vi lekte. Men jag Äggde dem!Har ni någonsin tänk på hur jäkla liten världen är?
Insåg för någon dag sedan att en av mina vänner känner en flicka som jag brukade leka med som liten. Hur knasigt är inte det? Sedan finns det ungefär hundra små sammanträffanden och man blir nästan lite rädd för kanske är det bara världen här som är liten. Jag vet inte. Men liten, det är världen.Julutarina måste vara den bästa finska filmen någonsin!

Peace and love J


Ryssmössor och skridskor

Peace and love J


Dec. 21, 2009 - Tre år innan världen tar slut?

Just nu sitter jag i min pappas kontor och dricker varm automatchoklad. Jag youtubar komsperations teorier och konstiga samanträffanden och galna påhitt. Jag börjar närstan tro på allt detta. Hur kan det finnas så många sammanträffanden? Nej jag säger då det. Jag kommer bli psykiskt instabil om ingen säger åt mig att sluta snart. Jag hade nästan kunna skriva en hel uppsats om hur det kommer sig att Obama är antikrist. Det blir alltid så att jag blir smått besatt av saker ibland. Dessutom har jag ju alltid tyckt att det där med konsperationer och allderles för många sammanträffanden är rätt spännande. Tänk att om precis tre år. Den 21 dec. 2012 slutar Mayakalendern. Jag måste säga att jag är väldigt nyfiken på vad som kommer hända. Kommer något att hända? Efter att en 5 125 år lång kalender tar slut måste väl något hända. Jag tror då på det. Världens undergång är väl kanske att ta i, men tänk om det bara betyder att vi ska starta om på nytt? Jag säger bara en sak; Vi får vänta och se.
Mayafolket hade väl sagt att det skulle finnas 112 påvar innan världen går under. Vi har våran 111 påve nu. Nog måste det skrämma er lite? Eller i alla fall få er att tänka till. Kanske visste de där Mayafolket mycket mer äv vad vi vet idag. Kanske kunnde de spå in så långt som fram till idag? Det vet vi ju inte. Jag tyker att vi ska tro på dem. Tnk att vi levt efter deras kalender i flera tusen år. Hitills har den inte haft fel vad jag vet. 
Är jag lite instabil om jag tycker att det hade varit fasligt spännande att vara med om "the end of the world". Kanske är jag bara lite dum i huvudet, men det värsta som kan hända är väl att vi dör. För att vara ärlig hade väl inte jag tyckt det varit så jättejätteJÄTTE hemskt. Världen kanske blir mycket bättre om den startar om på nytt?
Jag håller på att bli psykist instabil och tro på allt. Men hur kan det vara så många samanträffanden? HUR KAN DET DE? Hur kan jesus säga "I saw Satan as a lightning from heaven" och "Lightning from heven" på hebreiska (Ja, jesus snackade ju hebreiska) blir Barak O Bamah. (Har jag läst alltså.) Jag är väl lite dum som går på allt som står på internet. Men hur fel kan det vara?
Dock läste jag Ilimunati News från 1998 där det stod att Sverige och Kanada från början var experiment från Ilimunatis sida att öva på hjärtvättning. Det tror jag väl inte riktigt på. Plus att jag inte riktigt fattar grejen med Ilimunati. Betyder väl att jag ska kolla Änglar och Demoner ikväll. Eller böja wikipedia det nu.
Sedan är det alla knaisga konsperationsteorier om 9/11. Hur allt blir 11 eller 9 och hur tornen föll. Jag tror väl bara att det var en terorist som verkligen tänkte till om det. Vad säger ni?
Försöker övertyga min far om allt jag läst på internet men han bara ser på mig som om jag vore aningen tokig. Ikväll ska jag visa alla klipp jag hittat så han får bli lite övertygad.

Peace and love J

(inlägg från igår.)


JULAFTON OM TRE DAGAR.

Åhnej. Idag har jag GLÖMT att äta min choklad i chokladkalendern. Det känns lite som att jag måste hem fort och äta upp den. Men jag ska försöka bärga mig.

HAR SISTA PANIKEN NU FÖR JAG HAR INTE KÖPT JULKLAPPAR FÄRDIGT! WHAT SHALL I DOOOOOOOOOOOO?

Fröken Larsson är i stan och det är kyl för jag har träffat henne igår. Shame on her om hon inte kommer och lunchar med oss idag som hon skulle. BÄST FÖR HENNE ATT HON KOMMER!

Jag har klippt pannlugg igår kväll. Det är väl rätt fint hörni!

Peace and love J
 

Greetings from space, I'm lost whitout a tracePeace and love J


Räven överraskar Grisen

Det finns nåra olika versioner på den supertrendiga låten "Räven raskar över isen"

1. Räven raskar över isen

2. Räven raskar över risen

3. Räven raskar över grisen

4. Räven överraskar grisen.


jobba nu hej och hå. Jag var så trött igår att jag nästan somnade hos Cody... sh9it vad tråkig iä'm
peace and love J

Tonight, it's just a little bit

Jag äter korv med makaroner. Det är jättegott och jag ÄLSKAR DET! Inte mer är blodpalt. Jag vill ha blodpalt. NU!


Snart ska jag väl gå hem till någon och kolla film. Hej och hå det är kul. Hoppas det inte är en skräckfilm för då vågar jag inte gå hem själv. Jävlat. Då skall jag TVINGA Eddy att följa mig en bit. Bara för att jag kan.
Troligtvis skall jag ringa en viss Cassandra om jag tvungas gå ensam. Bara för att det kan bli lite läskit annars....


HEJDÅ
Peace and love J

LYCKA. LYCKA. LYCKA. LYCKA.

NANI ÄR HEMMA!!!!Det betyder värme i huset igen. TACK GUD!
AMEN
DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MIG. Jag vill städa. Förstår ni hur sjukt? Jag ska städa bland mina kläder när jag kommer hem. Det är dagen planer. Efter att köpa en ny deo (läs: stanken är outhärdlig), ny ansiktskräm (läs: hyn faller isär) och nya träningskläder (läs: TRÄNINGSKLÄDER?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneoneone)

Världens bästa känsla:

är när håret har blivit så svettigt att när man slutar svettas så stelnar det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Värt att tänkas på!
Peace and love J


Hela världen är så underbar

Min mama är världens bästa. Igår när vi kom hem fråm Luleå och jag mådde reätt kasst så tog hon så fint hand om mig och gjorde godaste mackorna (Hårdbröd med avokadoskivir och kokt skinka). Sedan somnade jag tidigt, eftersom jag inte mådde bra och imorse väkte hon mig. Gissa hur?
Jo, hon hade på sig Luciaklänning och allt. T.om en luciakrona med elaktika ljus där bara ett fungerade, PYTTELITE. Så sjöng hon luciasånger till mig och så fick jag lussebullar och solhavre. Världens bästa Mama har jag!

Sedan ringde min Papa för att så diskret fråga vad jag hade för sorts kamera. Nikon D40 svarade jag såklart och när jag frågade varför han ville veta det så "Undrade" han bara. Det låter som nytt objektiv i mina öron. Han är ju trots allt i Stockholm. Jag har världens bästa Papa!

Peace and love J

Hejsan livet, du är för gullig!

Det är tydligen final i Idol. Tjohej kvällen kommer spenderas framför tvn men min nyggia sallad (läs: chipspåse) i famnen och cola i handen. Nä, i magen. Min arm gör fortfarande ont som tusan men jag har blivit helad(stavvvvvning?) idag så imorgon ska jag må prima. Vilket är fantastiskt då morgondagen kommer spenderas i Luleå med en börs med ett platskort i. Dvs, Mamma betalar.

Jag börjar få lite krisipanik ångest nu för jag har inte köpt en endaste julklapp. WHY IS THIS HAPPENING TO ME EVERY YEAR?! Do nooot get it. Men Jonki och jag ska gå och köpa julklappar till alla våra miljontals vänner som vi har (läs: mammor) snart. Jag försöker tänka ut vad alla ska få. Men ärligt talat så har jag ingen aning. Alla kommer få ett paket smör med texten "Smör" på. Det är inte så ofta man tar sig råd att köpa det. Alla kommer bli glada och jag kommer få jätteroligt hela julen när folk ska svinga mig äta smör. PEPPAR!

Jag ska skriva en bok som heter "Saker som är jobbiga". Ni ska få läsa en bit av den.

"Saker som är jobbiga.

Kap 4 - Rörelser

-Springa
Att lägga sig i soffan i en trappa ner. Höra telefonen ringa uppe i hallen så man måste springa upp dit. När man tagit trappen i fyra steg och andas aningen anfått svarar man "Hallå". Då säger personen på andra sidan luren alltid "VAD gör du?" och alla vet att denne syftar på något sexuellt. (se även: antaganden)"


Det ska bli som en liten uppslagsbok. Jättefint!

Peace and love J


Fina minnen

Peace and love J


En vanlig dag.
Hejsan, jag har världens roligaste och knasigaste vänner.
Tycker om dem!

Peace and love J


Do you need anybody?

Jag är rädd.
Jag är jävligt rädd.
När jag går ute ensam om nätterna är jag rädd för att bli våldtagen, kidnappad eller mördad. Det behöver egentligen inte ens vara natt. Mitt på blanka dagen får jag en panikklump i magen och jag kan känna mig förföljd. Kan vara säker på att han som går bakom mig kommer våldta mig så fort jag kommer utom synhåll för alla andra. Jag är rädd.
Kanske har jag sett för många filmer.
Kanske har jag läst för många böcker.
Kanske är jag bara fjantig.
Men jag är så rädd.
Jag vågar inte gå ut själv mer.
Det är väl något som har blivit fel.When she was good she was very,very good But when she was bad she was horrid.Jag ser fortfarande ut såhär fastän kortet är flera dagar gammalt. Håret ofixat och stora koftan är på.
Jag äter rökt renhjärta och kollar CSI. Vissa saker är väl bara för fina?

Jag har handlat herrskjortor idag och det tycker jag är jättefint med.
Tog en spruta så jag inte ska få knorr. Eller tryne. Mest hoppas jag bara att armen sitter kvar.

Favoritfiler nu;
- A story of a teenager
- Alpha dog
- Sommersault
- Juno

Ska förska hitta pappas Zeppelin-skivor och någon annan bra som jag inte hört på ett tag.
Är allderles för trött och har för ont i armen för att orka göra något annat. Jag ska mysa med film, musik, renhjärta och te resten av kvällen.

Peace and love J

Bybor Vs Stadsbor

Ni vet, på tal om bybor så tycker jag såhär:

Min mamma är från byn och min pappa lika så.
Men jag är ju inte det, för jag är född och uppvuxen i Kiruna.
Jag mobbar ju nästan folk från byn, så hallå! Sluta kalla mig bybo.

Fast jag får ju V to the ÄLDIGT ofta höra att jag pratar som en bybo.
Fast det gör jag ju inte, för jag är stadsbo.
Okej att jag kanske hänger i Saivo Muotka ibland eller Lainio någon gång.
Det gör mig inte till bybo.

Så hej och nej, jag är inte alls en byis. Jag är ju stadsbo för i hevetti.
Bryr mig inte om du tycker jag bryter på finska. (Har ni hört något så dumt? Men jo jag har fått höra det och nå det stämmer ju inte. HAR NI HÖRT MIG PRATA ELLER?! Inte det minsta finska i det.)

Så nej hej jag är ingen bybo bara för att mina föräldrar är det.
Även om jag inte tycker att det göra något om man snusar.

Peace and love J


Jorden, Europa, Norden, Sverige, Lappland, Kiruna, Hjampis, Fordons

Sitter i fordonssalen med fötterna på bordet för att det känns lite mer hemma då.
Pratar med Timo och Jonas. Jonas tycker att mina nalgar är fina, har är bara lite för blyg för att säga det.
Jag är shitsnygg idag men har världens fulaste hy. Orkade inte ens sminka över den så Hej, här sitter jag med endast målade ögonbryn och röda prickar i ansiktet. Vill du bli min vän?
Nä, jag har inte ens fixat håret ordentligen. det ser mer ut som ett trassel med luggen i någon knasig snodd. Men jag har fina tights och tumring. Plus i kanten för mig!

JULAFTON SNART säger en dam som kom förbi med ett papper i munnen. Jag dör av skam för att jag inte ens köpt julklappar än.

Idag ska jag ringa moster och hon ska köpa med WKND tightsen när hon kommer upp till Giron. Fiint tycker jag men onödigt tycker mamma.

HEJDÅ! Jag ska kanske försöka se ut som att jag jobbar ett tag.
Peace and love J

we wish you a mery x-masPeace and love J

the world is black and grey

Peace and love J


I can still see the light of the end of the tunnel shine through the dark timesPeace and love J


SKOOOOTER!!!

Jag sitter hemma hos Cassi i Jukkas och väntar på Kladdkaka
Vi har kört skoter och det är kul. JAG ÄLSKAR ATT KÖRA SKOTER.
Ska äta kladdkaka nu, HEJDÅ
Peace and love J

Papapapapapapapapapa Nananananananananana


Det känns lite sorgligt att jag kunnde nästan hela sången på finska förr.
Idag kan jag inte ens den på svenska.
Jag tycker Mumin är världens mest underskattade barnprogram.Visste ni att om du leter efter Kiruna på Wikipedia så hittar du betydligt mer information på Engelska än på Svenska. Det är värt att tänka på.

Peace and love J


Ekonomitips to do

Jag har stukat tummen och det gör ont, riktigt ont. Ska här med aldrig vara så duktig på gympan att jag försöker fånga bollar. Speciellt inte basketbollar som kastas av lärare. Kan inte böja tummen utan att det känns förjävligt. Jag tror att jag behöver gipsas och spackals tills jag int känner något alls mer.
Jag har på mig jeans för första gången på väldigt länge. Det är inte ens riktiga jeans. Tror jag för de har med stretsch. men det känns hur ovant som helst men ändå rätt bra. Tror kanske att jag ska börja använda jeans oftare. Men det betyder såklart att jag måste köra fler par eftersom jag bara äger tre-fyra par.

Måste verkligen rensa igen min skolåda för jag har en sjuhelsikes behov av nya skor och inga pengar. Det betyder att gammla skor som jag inte minns får vara istället för. Ja jäklat vad jag är smart och ekonomisk. Det är nästan inte klokt. Jag kanske borde starta min egen ekomomifirma som hjälper folk att leva ekonomiskt.
Behöver du hjälp: KONTAKTA MIG!

Första tipset: Änvänd några gammla skor och få alla att tro att de är nya! Har du inte använt dem på typ ett år är det riktigt lätt.

Ska även leta igenom mina halsdukar och gammla mössor eftersom behovet att köpa nya tränger sig på. Men nej nu ska vi bli ekonomiska och det betyder att jag ska inte köpa så mycket nytt.

På fredag har jag ingen skola och det är så underbart. Jag gillade inte att vakna av väckarklockan sju dagar förra veckan. Känner att en extra lång helg inte alls är fel. Ska väl ändå vakna i tid så jag hinner till skolan och kolla när min kära väns retorik-grupp ska göra ett framträdande på Pluggerian. (aka skolbiloteket) Ja, jag går till skolan fast jag inte måste. Men hallå? Det blir bara ett litet stopp innan vi går på stan... Jag som inte skulle köpa mer saker har en hel lista i huvudet som jag ska köpa på fredag. Men bara nödvändiga saker. Som smink, byxor, spritservetter och LDB. Förbrukningsvaror ni vet.

Jag har blivit lite av en ljusspeciallist de senaste dagarna sedan Jonas bestämde att han ska börja träna mig. Ja, i att se skillnad på ljus. På bilar alltså. Billyktor.
Den finns tre olika ljus - Xenon, Halogen och vanligt.
Xenon lyser antingen vitt, blått, lila eller grönt.
Halogen lyser vitt eller blått.
Vanligt lyser lite gult.
Ser ni? EXPERT!
Jag ska helt klart börja jobba med detta.
Xenon är dock olagligt att montera på bilar. Har den inte det från början får man inte ha det och det är bara bilar som är 06 eller nyare. JUST DET! helt stört att det ändå säljer... DUMT


Peace and love J


RSS 2.0