Dec. 21, 2009 - Tre år innan världen tar slut?

Just nu sitter jag i min pappas kontor och dricker varm automatchoklad. Jag youtubar komsperations teorier och konstiga samanträffanden och galna påhitt. Jag börjar närstan tro på allt detta. Hur kan det finnas så många sammanträffanden? Nej jag säger då det. Jag kommer bli psykiskt instabil om ingen säger åt mig att sluta snart. Jag hade nästan kunna skriva en hel uppsats om hur det kommer sig att Obama är antikrist. Det blir alltid så att jag blir smått besatt av saker ibland. Dessutom har jag ju alltid tyckt att det där med konsperationer och allderles för många sammanträffanden är rätt spännande. Tänk att om precis tre år. Den 21 dec. 2012 slutar Mayakalendern. Jag måste säga att jag är väldigt nyfiken på vad som kommer hända. Kommer något att hända? Efter att en 5 125 år lång kalender tar slut måste väl något hända. Jag tror då på det. Världens undergång är väl kanske att ta i, men tänk om det bara betyder att vi ska starta om på nytt? Jag säger bara en sak; Vi får vänta och se.
Mayafolket hade väl sagt att det skulle finnas 112 påvar innan världen går under. Vi har våran 111 påve nu. Nog måste det skrämma er lite? Eller i alla fall få er att tänka till. Kanske visste de där Mayafolket mycket mer äv vad vi vet idag. Kanske kunnde de spå in så långt som fram till idag? Det vet vi ju inte. Jag tyker att vi ska tro på dem. Tnk att vi levt efter deras kalender i flera tusen år. Hitills har den inte haft fel vad jag vet. 
Är jag lite instabil om jag tycker att det hade varit fasligt spännande att vara med om "the end of the world". Kanske är jag bara lite dum i huvudet, men det värsta som kan hända är väl att vi dör. För att vara ärlig hade väl inte jag tyckt det varit så jättejätteJÄTTE hemskt. Världen kanske blir mycket bättre om den startar om på nytt?
Jag håller på att bli psykist instabil och tro på allt. Men hur kan det vara så många samanträffanden? HUR KAN DET DE? Hur kan jesus säga "I saw Satan as a lightning from heaven" och "Lightning from heven" på hebreiska (Ja, jesus snackade ju hebreiska) blir Barak O Bamah. (Har jag läst alltså.) Jag är väl lite dum som går på allt som står på internet. Men hur fel kan det vara?
Dock läste jag Ilimunati News från 1998 där det stod att Sverige och Kanada från början var experiment från Ilimunatis sida att öva på hjärtvättning. Det tror jag väl inte riktigt på. Plus att jag inte riktigt fattar grejen med Ilimunati. Betyder väl att jag ska kolla Änglar och Demoner ikväll. Eller böja wikipedia det nu.
Sedan är det alla knaisga konsperationsteorier om 9/11. Hur allt blir 11 eller 9 och hur tornen föll. Jag tror väl bara att det var en terorist som verkligen tänkte till om det. Vad säger ni?
Försöker övertyga min far om allt jag läst på internet men han bara ser på mig som om jag vore aningen tokig. Ikväll ska jag visa alla klipp jag hittat så han får bli lite övertygad.

Peace and love J

(inlägg från igår.)


Kommentarer
Postat av: Lize

okey.. JAG BORDE ALDRIG NÄMNT DET!!

2009-12-22 @ 22:11:47
URL: http://lizelizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0