Hejsan livet, du är för gullig!

Det är tydligen final i Idol. Tjohej kvällen kommer spenderas framför tvn men min nyggia sallad (läs: chipspåse) i famnen och cola i handen. Nä, i magen. Min arm gör fortfarande ont som tusan men jag har blivit helad(stavvvvvning?) idag så imorgon ska jag må prima. Vilket är fantastiskt då morgondagen kommer spenderas i Luleå med en börs med ett platskort i. Dvs, Mamma betalar.

Jag börjar få lite krisipanik ångest nu för jag har inte köpt en endaste julklapp. WHY IS THIS HAPPENING TO ME EVERY YEAR?! Do nooot get it. Men Jonki och jag ska gå och köpa julklappar till alla våra miljontals vänner som vi har (läs: mammor) snart. Jag försöker tänka ut vad alla ska få. Men ärligt talat så har jag ingen aning. Alla kommer få ett paket smör med texten "Smör" på. Det är inte så ofta man tar sig råd att köpa det. Alla kommer bli glada och jag kommer få jätteroligt hela julen när folk ska svinga mig äta smör. PEPPAR!

Jag ska skriva en bok som heter "Saker som är jobbiga". Ni ska få läsa en bit av den.

"Saker som är jobbiga.

Kap 4 - Rörelser

-Springa
Att lägga sig i soffan i en trappa ner. Höra telefonen ringa uppe i hallen så man måste springa upp dit. När man tagit trappen i fyra steg och andas aningen anfått svarar man "Hallå". Då säger personen på andra sidan luren alltid "VAD gör du?" och alla vet att denne syftar på något sexuellt. (se även: antaganden)"


Det ska bli som en liten uppslagsbok. Jättefint!

Peace and love J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0