Julutarina!!!

Nej. Jag har inte alls blivit tokig. Inte helt i alla fall. LIZE DU KAN SLUTA OROA DIG! Jag tänker normalt igen... nä. Jag tänker som jag gjorde innan. Men alla får väl vara lite korkade ibland... Du vet ju inte ens vem Greta Garbo är!
Idag hänger jag ut: LIZE för hon vet inte vem Greta Garbo är. DO U GET IT? Hon hade inte ens hört namnet och trodde inte det fanns någon som hette så. SNYGGIING I LOVE YOU!

Mys med mina små utflyttade flickor idag. Vi drack lite glögg, åt lite grann. ( Dvs cheescake, pepparkakor, kolasnittar - JÄTTEGOTT) Sedan vann jag när vi lekte. Jag tänker itne säga vad vi lekte. Men jag Äggde dem!Har ni någonsin tänk på hur jäkla liten världen är?
Insåg för någon dag sedan att en av mina vänner känner en flicka som jag brukade leka med som liten. Hur knasigt är inte det? Sedan finns det ungefär hundra små sammanträffanden och man blir nästan lite rädd för kanske är det bara världen här som är liten. Jag vet inte. Men liten, det är världen.Julutarina måste vara den bästa finska filmen någonsin!

Peace and love J


Kommentarer
Postat av: Lize

Jag ba tänkte: fan, kan inte kommentera. Då kommer alla veta vem Lize är! Men då kom jag på, FAN, jag är korkad, hon har ju fan redan länkat mig.BITCH!!!!!! (löve u to)

2009-12-24 @ 01:24:39
URL: http://lizelizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0