24.11.09 - En månad innan Julafton

Jag känner mig som ett litet barn när jag sitter hemma och gnäller "Ella gör mat åt miig".
Inte konstigt att hon tycker jag är en jobbig storasyster. Men någon måste ju lära henne hur det kommer bli när hon skaffar knoddisar. (Knoddisar är barn som är tjocka och gnälliga)
Jag hör att hon har startat vattenkokaren vilket innebär att hon kommer koka makaroner till kötbullarna. Hon är den bästa!

Imorgon blir det monter för hela slanten och därför är våran so called "Facebookdag" en mässadag istället. Till och med Jonas (som inte har facebook) kallar Onsdagar för facebookdag eftersom det är då jag sitter på facebook. Då kollar han på.
Men mässa imorgon för alla pubertala nior som ska bestämma sin framtid snart. Minns själv när jag gick på mässan. Då hade jag bestämmt att jag skulle gå Estet Bild. Vet inte riktigt varför jag ångrade mig eller så men jag hamnade här istället. På markandsmedia. Jag är jävligt nöjd över mitt val och jag trivs här något fantastiskt. Visst, det finns alltid saker man kan klaga på. Men man kan inte låsa in sig på det dåliga. Jag har träffat en massa superduper vänner och jag har haft så roligt att det inte är klokt.

Vi hämtade förresten ut klasströjorna idag. Egentligen skulle de vara färdiga förra året... Men nu är vi klara! Våran mentor tycker att ryggtrycket är ett av de bästa någonsin. Jag känner mig lite extra stolt då det var min idé från förra året. Paint är ett superprogram. Så idag har vi sprungit runt och sett likadana ut för att vi kunnat och det var kul. Vi kommer ha tröjorna imorgon och jag hoppas ingen glömmer det!

En månad kvar till JULAFTON. Det gäller att börja önska genast!
Ska fundera ut en bra önskelista...


Jag trodde verkligen att det var slut på detta nu. Tydligen inte.
Det blir alltid fel. ALLTID
När ska jag lära mig det?

Peace and love J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0