Update hupphupp

Min mentor går omkring och suckar samt kliar sig i huvudet. Det kan man undra varför, jag gissar att han har tung att gå till lärarrummet. Eller att han tappat något, kanske IKEA-väskan.

Nyss hade jag matteprov och det gick över förväntningarna. Tror jag alltså, det kännsdes jättebra i alla fall. Happyface! Plus att imorgon kommer Cassi och jag blir mörkhårigare då. Denna veckan kommer bli awesome. Det kommer den helt klart. Mina väggar är nästan helt färdigrivna och snart får jag börja spackla och greja tills jag har valt tapeter. Det ska bli så kul att jag lite sprudlar av lycka. Och ork. Vilket inte alls är vanligt. Men jag orkar jättemycket just nu. Känns fin på något sätt.
Ikväll har Papa och jag bestämmt att jag ska köra bil, eftersom jag typ aldrig hinner det mer. Så jag måste boka in att det passar med honom. Eftersom han också är en väldigt upptagen man.
Åååh, om precis en vecka ska jag och dansa. KUL!!!

Om en timma har jag nästa lektion, känns lite jobbigt med hål efter en halvtimma, men vad gör man inte för det goda saken. Just precis. Jag vet inte heller. Men jag längtar bara hem och till mitt tapetrivande. ÅÅÅÅH!
Jag ska härmed kika om jag kan hitta någon borttappat klasskompis i korridorerna.

Peace and love J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0