Vi ses senare!

Har skaffat ny blogg. Blir nog hejdå härifrån nu.............
Ville ha en liten nystart och tyckte det känndes sorgligt att radera bort allt. Byter domäni stället.

fiajosefin.blogg.sePÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS!
Peace and love J

livet och döden och allt där emellan

Sitter och disskuterar träning med Jonatan. Allt från lathet, jujutsu och att det är så dyrt. Har nyss varit och tränat spinning med Ellan och nu är jag helt slut! Men mycket stolt över mig själv.
Jonatas moffa har en facebook men inte Jonatan och så är moffan sur över att Jonatan inte vill lägga till honom som vän, för han trot att Jonta ljuger om att han inte har. Tycker det är så gulligt att inte han fattar den alls!

Har målat färdigt min lilla tavelhög och är mycket nöjd. Nu blir det att hänga tavlor någon dag! Idag orkar jag inte mer och imorgon blir det Johan och körskolan för hela slanten. Kommer bli jättekul att börja övningsköra igen för det har jag saknat senaste månaden!

Duschen nästa!

Peace and love J

Detaljer

Finaste söndagen med ett underbart promenadväder. Gick promenad med Mami och hunden i solen. Ja, februari och jag var ut i solen. Gick på Frasses och åt Chickensticks för att det är så fasligt gott. Tänkte coopa lite mera och kom hem med en påse innehållande svart färg, penslar, hårspray, hudlotion, Panda lakrits, paketpapper, tamponger och Sköna hem. Jag övervögde att köpa Vecko Revyn men insåg att det ändå bara står om hur bra man kan vara i sängen, vad din kille "egentligen" gillar, hur du ska göra för Beach 10, kändisskvaller och typ en halv sida mode. Det enda som faktiskt intresserar mig där är mode. Så nej vi satsar på heminredning istället.
Väl hemma riggade jag en egen målarhörna i halva matsalen och målade tavelramar, krukor och taveldukar svarta för glatta livet. När jag kommer hem idag så ska jag måla ett varv till och hitta mig bilder som passar till ramarna. Detta projekt kommer bli roligast på länge. Måla är det bästa i världen och jah fick nästan lust att måla om hela huset. Det passar sig inte tyvärr.

Men när jag kommer hem idag blir det att göra färdigt och komma på något nytt att göra. Känner att det är behövligt att ösa ner mig i arbete.


Peace and love J

Topp Tre: Filmer om andra världskriget

Filmer om andra världskriget är uttjatat men kan vara otroligt fina ändå. Tre filmer som egentligen inte är speciellt lika varandra men är riktigt fina ändå.

1. Atonement (Sv; Försoning)
Ett drama som utspelar sig i England under andra världskriget. Cecilia Tallis (Keira Knightley) inleder en kärleksaffär med Robbie Turner (James McAvoy). Cecilias syster Briony(Saoirse Ronan) blir avundsjuk och anklagar Robbie för en rad brott han inte begått. Detta gör att han hamnar i fängelse. Efter några år får han tjänstegöra i armén istället för sitt fängelsestaff. Han ska skickas till Frankrike men hinner träffa Cecilia innan han åker. Samtidigt får vi följa Briony och hennes försök att försonas med det förflutna och be sin syster om ursäkt.

2. Inglourious BasterdsEtt av Tarantinos underverk som är uppdelat i fem kapitel. I det Tyskoccuperade Frankrike under världskriget planerar gruppen "The Basterds", med Aldo Raine (Brad Pitt) och åtta judiska soldater, att skapa skräck bland nazisterna. Shosanna LaPadite (Mélanie Laurent) är en judisk kvinna vars föräldrar blivit mördade av tyska soldater när hon var ung och nu driver hon en biograf i Frankrike. Shosanna blir ombedd att ha en "Tysk afton" på sin biograf och ser sin chans att hämnas på tyskarna. Hon bestämmer sig för att bränna ner biografen när Nazisternas högsta ledare ska se filmen. När även medlemmarna i "The Bastards" får reda på film aftonen ser det den som ett tillfälle att mörda självaste Hitler och alla män kring honom...

3. Valkyrie (Sv; Valkyria)
En thrillerfilm med sann historia som utspelar sig i Tyskland under kriget. Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) återvänder svårt skadad från Afrika till Tyskland och ansluter sig till den Tyska motståndarrörelsen. Han vill hjälpa till att skapa operation Valkyria som skall låta skuggregeringen ta Hitlers plats när han dör. Men omständigheterna sätter Strauffenberg väldigt centralt och han måste leda hela opperationen. Inte nog med det måste han nog även mörda Hitler själv...


Mina tre favoriter om andra världskriget
Peace and love J

Bilerna är från;
http://www.allmoviephoto.com/
http://www.google.se/


KENT


Jag som var rädd att festivalen skulle gå i stöpet. Etthundrafyrtiosju dagar kvar men ändå har jag tänkt att kanske skulle inte festivalen bli någon höjdare alls. KENT. Festivalen är räddad. Mitt liv är räddat. Hur många år har jag inte väntat och bara velat se dem mest av alla i hela världen? Aldrig har festivalen varit räddad som nu. Aldrig.


Peace and love J


.

Och vad är det som gör

att man glömmer saker

Man glömmer att man

trivs med livet ibland

När vi flydde från

sanning, tid och

besvär för att ta

måsten i andra hand

Och allt som vi sa då

Tänk att man kunde

säga så Vi snackade

skit om alla vi kunde

klandra för att komma

på att vi bara hade

varandra Det kunde

varit några andra

Men det var vi


Peace and love J

Todays best;


MusicPlaylistRingtones
Create a MySpace Music Playlist at MixPod.comPeace and love J

when you're making plans

Ja, jag inser att jag har världens fulaste jäkla bloggdesign nu. Men så får det bli tills jag har tid för den. Nu prioriterar jag andra saker, som CSI Miami och mina naglar. Ska slänga en bild på hur fina de är nu efter en timma och en tjugo minuters nagelvård. Känner mig som en fin överklassdam som fixar naglarna på salong. Men man måste väl unna sig!
"Life is what happen when you're bussy making other plans" sägs det ju. Så sant som det är sagt säger jag och skrattar lite för mig själv när jag änvänder citat lite avslappnat fränt. Har nämligen en massa grejs på G. Speciellt fint är det att en viss dam kommer till Kiruna i helgen. Inte vilken dam som helst heller! Nej en stockholms dam som jag inte sett på alltför länge. Att hänga en liten bit med henne kommer vara helgens höjdpunkt. Resterande helgtid skall fyllas med jobb och tavlor.
Jag har tänkt ut en mycket smart plan. Jag ska jobba så mycket jag hinner tills Stockholm så jag har en massa pengar att slösa där. Själv tycker jag planen är briljant som de flesta av mina planer. Det enda som sätter käppar i hjulen är det faktum att jag har utgifter innan Stockholm. Så som klippa och färga håret och det är ingen liten utgift. Dessutom måste jag köpa en pennvässare. Den utgiten kan jag nog leva med, men ni förstår poängen!

Nu ska jag fortsätta försöka få fram det där perfekta formen som jag behöver!
(Inte på mig..... alltså. Jag ritar...........)
Peace and love J

Varför är det alltid pojkar i förstora byxor. Jag förstår inte.

.

made in chinaPeace and love J

50mmPeace and love J

jag kan ha räknat sekunderna som gickPeace and love J


dina händer ja de ber mig sova över

Melissa Horn är dagens favorit och tillsammans med en kopp te en riktigt härlig kväll.
Är stolt och lycklig för att jag och Katti klarade av ett spinningspass utan att tuppa av. Det ska det bli fler av tycker vi båda. Det mest trevliga är att vi kom på det över en kladdaka, inredningstidningar och idrottsteori på Safari.

Dock var mina trosor högst opassande för en spinningcyckel och om jag har fått skavsår av dem nu ska jag ALDRIG MERA bära spets. Så är det bara. VEM FAN VILL HA SKAVSÅR I TROSKANTEN HALLÅ!?!?!? Inte jag i varje fall. Nej då blir det mamelucktrosor som omöjligt kan skava någonstans utom möjligen knävecken eller armhålorna. Kanske kan jag inte få på mig sådana trosor? Min syster säger att jag har slappa armhålor så det kanske inte alls är min kopp te då. Måste fortsätta letandet efter de perfekta trosorna. Och jag vet redan att det är inte string eller tanga trosor. Vem är lycklig över att gå omkring med ett snöre i rumpan? Inte jag i alla fall! Fortsättning följer...

I en kort mening säga en sanningens ord: Flickor ni är guld!


Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”
Peace and love J

RSS 2.0