when you're making plans

Ja, jag inser att jag har världens fulaste jäkla bloggdesign nu. Men så får det bli tills jag har tid för den. Nu prioriterar jag andra saker, som CSI Miami och mina naglar. Ska slänga en bild på hur fina de är nu efter en timma och en tjugo minuters nagelvård. Känner mig som en fin överklassdam som fixar naglarna på salong. Men man måste väl unna sig!
"Life is what happen when you're bussy making other plans" sägs det ju. Så sant som det är sagt säger jag och skrattar lite för mig själv när jag änvänder citat lite avslappnat fränt. Har nämligen en massa grejs på G. Speciellt fint är det att en viss dam kommer till Kiruna i helgen. Inte vilken dam som helst heller! Nej en stockholms dam som jag inte sett på alltför länge. Att hänga en liten bit med henne kommer vara helgens höjdpunkt. Resterande helgtid skall fyllas med jobb och tavlor.
Jag har tänkt ut en mycket smart plan. Jag ska jobba så mycket jag hinner tills Stockholm så jag har en massa pengar att slösa där. Själv tycker jag planen är briljant som de flesta av mina planer. Det enda som sätter käppar i hjulen är det faktum att jag har utgifter innan Stockholm. Så som klippa och färga håret och det är ingen liten utgift. Dessutom måste jag köpa en pennvässare. Den utgiten kan jag nog leva med, men ni förstår poängen!

Nu ska jag fortsätta försöka få fram det där perfekta formen som jag behöver!
(Inte på mig..... alltså. Jag ritar...........)
Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0