wont be seventeen forever

Det bästa som finns i hela världen är att vara sjutton och få göra vad man vill. Som igår hade vi en sjukt kul kväll med en massa vänner och bekanta och gammla vänner och nya. Vad vi gjorde behöver man inte riktigt minnas med jag vet att jag har en jättesnäll kusin som körde hem mig. (Tack Sanne, hade det inte varit för dig hade jag fått gå hem!)
Kvällen bjöd på allt från egenpåhittade spel till dörrlister och till dans. Hade det så kul att det är var värt att spy lite och ha en huvudvärk som heter duga. Som jag sa till Johan; Det är kul att vara sjutton och få göra som man vill, men man vill komma ihåg det också. Eller det beror på. Allt vill man nog inte komma ihåg faktiskt. Inte riktigt allt.

Ska upp på staden med Lulebon venni.
och jag har en känsla av att det var något jag skulle göra idag som jag inte gjort...
Peace and love J

Listan om livet idag:

-Jag ska på Elgiganten idag och köpa ett objektiv idag. Behöver bara betala 500 och så betalar föräldrarna resten. Hur glad jag är ska ni bara veta!! Ett 50mm som jag fått så många lovord om.
-Tänker köpa brun hårfärg och bli en brunett. Det känns jättefint faktiskt för det har jag aldrig varit förr!
-Mitt projektarbete är färdigtbestämmt nu och det blir att lära mig mer om porträttfotografering. Slutmålet är en fotoutställning.
-Vill ha kväll och dimmigt nu
-Det är minus trettio grader ute och det blåser. Gissar på en köldfaktor på typ -80.
-Fick inte i mig en bra frukost och dagen började med bråk. Är alltså inte det lyckligaste jag har varit..

Peace and love J

Sweeney ToddTänk mörkt, kontrast, gammalt och långklänning.
Peace and love J

livet är för fint för att man ska sitta hemma och gråta gå ut och dansa och säg jag älskar inte dig mer

Har ni aldrig tänkt på hur väldigt konstigt det är att vissa människor passar ihop? Som den där korta inte-så-speciellt-speciella-tjejen passar perfekt ihop med långa-supersnygga-alla-tjejer-vill-ha-killen. Eller han som är tyst hela tiden och inte säger många ord passar med hon som bara hoppar och skriker och fnissar för högt. Han som är så "cool" att alla smälter vill vara med hon som ingen ändå vet vem det är.
Kanske är det så att man fokuserar på olikheterna? Eller kanske inspererar motsatserna varandra? 
Opposites attract sägs det ju.
Vi borde kanske börja se likheterna i alla och se hur otroligt lika de är. Tänk vilken knasig människa du kanske passar ihop med! Nej vi borde inte ha några fördommar och inte se allt som om världen var svart och vit. Världen är full med färger som du kanske inte ens har sett än.


Tänka possitivt blir det resten av livet för nu är allt så fint att jag dör i magen. Har så mycket pengar på kontot att jag kollar på nya kameraobjektiv. Kostar dock nästan 2000 som ny.  Så kanske ett helt nytt? Hade varit för fint alltså! Fotar ju mest folk rätt nära så ett sådant hade varit riktigt fint. Så mycket jag har försökt lära mig verkar jag alltid hamna där. Eller på 5000kr objektiv som jag inte tänker slösa på faktiskt. Billigt och bra har jag nog läst mig fram till.... Förhoppningsvis så har jag läst rätt.

Lycklig för att jag har världen finaste liv och faktistiska vänner! Är mycket förtjust i livet idag och kanske någon mer som gör mitt liv förtjusande. Sant som det är sagt att jag inte riktigt kan vara nere eller arg. Det är så otroligt fasligt svårt måste jag säga. Jag hatar att vara nere och arg. Tur att idag är min motsatts.

Har kletat en massa eyeliner, kajal och mascara för ovanlighetens skull och känner mig rätt söt. Ska kanske fortästta täcka över mig själv?
Kan vara anonymus hela dagarna för ingen ser att det är jag. Nya idéen.
 
Peace and love J

livet är fasligt fint fastän man bara är med någon som bara är

Edgar och jag vi har laddat bilder, musik och druckit te med mina föräldrar i ungefär tre timmar. Hemskt fint att inte behöva anstränga sig så mycket och tvinga honom hämta ägg från köket och mig från träning. Jag älskar att känna folk med körkort! Det har varit dagens specialare.
Blev hämtad till skolan för Jonas har körkort och körde förbi mig(Det betyder att han måste stanna och ta upp mig). Katti körde till gympan för att hon kan. Blev körd hem från skolan av Sanne som skulle hämta våran hund. Blev körd till träning av Nattis syster som är snäll och kör oss. Blev hämtad från träning av Edgar för att han skulle ändå ha mig (Tänkte jag skriva) men menar såklart att han behövde min hjälp. Så min hållhake var om han hämtade mig.  Jag ÄLSKAR att känna folk med körkort. Det är världens bästa grej.


Peace and love J 


du säger att kärleken aldrig var till för dig

'

Blåmärke, ögonbryn, trassel och kontrast.
Peace and love J

StockholmStreetStyle

Inspereras.
Peace and love J

målet är ingenting, vägen är allt

Haft en fin superduper och jätteroligt skoterdag idag. Vi var väl en sju pojkar och en liten flicka (aka jag) som åkte upp till ednavaara när skolan slutat. Två flickor kom för att sluta sig till vårat lilla gäng efter ett tag. Vi grillade korv, körde skoter och fick hoppa lite på stället för att inte frysa. (Hoppade alltså inte med skoter. Jag hoppade med fötterna när skotern stod still..) Att fastna när man har med sig sju pojkar är inte ett dugg besvärligt, man behöver bar dra på sig "kvinna i nöd" rollen och så är det alltid någon som hjälper en. Jag ska aldrig mer åka skoter utan ett gäng killar vid min sida. De är så händiga och duktiga pojkar som kan såga, göra eld och få loss alla skortar. DET är precis vad alla flickor behöver. Ett gäng händiga killar.
Hade roligt och det bästa var när vi skulle hem. Då stoppade poliserna oss och vi fick blåsa samt visa våra förarbevis. DET VAR KUL! Första gången en polis bett mig blåsa och pirra i min magis. Tänkte att tänk om jag är aspackad och inte visste det själv. Då kommer nog herr polis berätta det för mig och ge mig böter.  Jag som alltid tyckt att förarbeviset var lite onödigt för att ändå ingen ser det.. Tji fick jag och visade glatt upp det.
Jag tycker jättemycket om att köra skoter, gillar dock inte att köra utan glasögon lika mycket men man är väl tuff och klagar inte alls. Hade stora istappar i ögonfransarna och det såg nog rätt hardcore ut. Mina knän är fulla med blåmärken och det är ett hårt liv jag lever men jag älskar det.


Peace and love J

When you wanted to be all baby, baby, don't be so shy

Taggar skotertur efter skolan!


Fan att ha en bra hårdag när man ska dra på hjälmen.

Mitt photoshop är äckel och textlagrerna syns inte. SÅ JÄVLA ARG! Får sitta på paint istället och jag vet inte varför men det känns aningen... B.


Peace and love J


I hope you dont mind, I hope you dont mind

Jag äter chickennuggers och nudlar. Det får mig alltid att tänka på påsklovet, det var grejer det. Slutskämtat. Hade ingen lust med något alls när jag vaknade imorse. Somnade sur och äcklig arg tidigt igår och känslan ligger kvar. Nej så idag blev det en hemmadag som jag faktiskt tycker att jag förtjänade. Skiter faktiskt i om det var dåliga tänkt. Inte på topp idag men försöker peppa för en skotertur imorgon och träffa Frida på lördag. Det ska åtmindstone väcka lite lycka i mig!

Håller på att göra bloggen lite finare tänkte jag. Det går sakta så.. Ta det lugnt!

Peace and love J

I can't fake, we're on topHejsan alla mina hundratusentals bloggläsare!
Jag ser faktiskt inte så äcklig ut idag. Men jag känner mig lite så. Har på mig samma fina sammetstights som på bilden. Men jag har borstat håret lite och börjat se rätt normalt ut i ansiktet...
Idag säger jag The Killers och lite fritid så är livet on top! Vet inte hur men har fått en liten lyckovåg som slår. 
Enda som gör mig lite nedstämd är ett två och en halv timmars hål som jag inte vet vad jag ska göra av. Jag måste verkligen hitta på något vettigt! Men nästa vecka börjar nya schemat och det blir slut på hål. Lite pepp på det. Jag tycker faktiskt inte att det är jobbigt att skoldagen åtta och sluta kring tre. Det låter faktiskt helt okej för mig.

Nu till min stora stund:
Taadaaa, fått veta mina betyg i svenska A, engelska A, Multimedia och näthandel. Samtliga betyg är tre bokstäver långt och jag är väldigt väldigt stolt över mig själv. Att hålla detta tempo blir vårens utmaning.
Stora skrytstunden över. Tack för mig.

Vill hem nu för vi ska (åter igen) laga min vinyl och kasettspelare. Den har en tendes att lägga av efter en vecka. Det är de satans högtalarnas fel men vi har kommit på en möjlig lösning!! Vill fixa den nu faktiskt.

Peace and love J


  
Peace and love J

Tell me

Nikotintoy är inte bra. Det slutade med att jag spydde i bildsalen och mår fortfarande illa. Kanske betyder detta att min framtid som snusare är över. Inte för att jag gråter så stora mängder över det. Snarare känns det bra att min kropp försöker bli av med nikotin direkt det kommer in i mig. Är ganska så stolt.
Näst sista bildlektionen var alltså inte allför härlig. Det är synd för jag tycker om bild! Nu när vi får måla har jag sammla lite krafter till att börja måla hemma! GIssa vad jag ska göra när jag kommer heeeeeem?!
Planerar på att dra fram alla ramar och färger och penslar och sätta igång. Vad det bli? Det får vi se!

Dagens tips: Smaka inte nikotintoy om du har en tendes av att spy av snus.

Peace and love J

I am tonight

Skola. Webbdesign.
Jag tuggar nikotintoy för Jonas lurade i mig det. Det smakar inte alls gott utan mer bara äckligt. Lovade honom att inte röra facebook idag och på en av dessa lektioner är det svårt. Jag blev istället flitig och jobbt på rätt bra en halvtimma nu. Sedan blev jag less och hamnade här efter att jag läst allas bloggar. Uppdatera oftare flickor!
Frida är no loger with us och jag önskar henne lycka och välgång i big city luleå. (Baskablar)
Jonas bara stör mig och försöker göra en massa olämpligheter. Sedan försöker han få mig att göra allt hans arbete också. Mutar mig och håller på. HOJA!!!!

USCH NIKOTINTOY ÄR DET ÄCKLIGASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN SMAKA DET ALDRIG DET ÄR EW!!!!!!
Peace and love J

Isoäiti
Saker som behövs på ett 80års kalas:
Tårtor
Finska sånger
Vodka
En farmor som dricker vodka
Massa släktingar
Pratglatt folk
Chafförer

Min farbror har två vänner. En heter Per.
Man fyller bara 80år en gång. Kanske man inte gör det alls sa någon. Så sant så.
Peace and love J

när man vaknar på fel sida

Nya schemat är uppe och det är faktiskt helt okej. Mer än okej faktiskt. Jag vågar nog på att säga att det är bra. Jag slutar inte efter fem en endaste dag och jag har inte mer någon dag som endast spenderas framför datorn. Helt nöjd faktiskt och jag kännde att det behövde jag riktigt idag. Vaknade på den dåliga sidan och vill inte ens försöka ansträna mig att göra något. Min högra arm har en killer-träningsvärk som gör att jag knappt orkar lyfta den. Så mycket ger jag för träning. Men idag blir det och jag Katti som går till nautiluskällaren och blir hälsosamma människor. Åtmindstone hälsosamare.

Är fortfarande grinig, sur och gav inte mycket för att ens stiga upp idag. Hade en äcklig mardröm som gjort att jag sovit förfärligt dåligt och inte riktigt våga somna om eller gå på toaletten. Låg mest i sängen hela natten och var livrädd och förföljd. Jag hade önsakt att jag hade samma förmåga som min syster. Hon vet när hon drömmer och kan tänka "Det är en dröm" och blir därför inte så rädd. Jag kan inte det, tror alltid att det är riktigt och vaknar gråtandes.

Blev nu ännu argare för att jag såg att jag är ett fan av pridefestivalen i finland... tydligen. Fucking jävla äckel facebook det är jag inte alls. Jag är inte heller ett fan av någon jäkla finnkille som har en grupp om att han ska bli persident. Äckel jävla skit facebook jag vill inte alls att han ska bli det! Blev så arg på facebook nu att jag känner för att skrika lite. Jag är verkligen INTE på humör idag.

Man måste väl få vara arg ibland.
Irriterad på att ingen i detta klassrum faktiskt jobbar, inklusive mig. Vad fan gör vi här egentligen om vi ändå bara sitter på face eller spelar något jävla spel? Inte ett jäkla piss. Men här har vi åtmindstone närvaro. Hade hellre suttit hemma med min hund och kollat "How i met your mother". För idag vill jag egentligen inte göra något alls.

FAN HELLER! Nu taggar vi att bli glada, går och köper en välförtjänt brownie på fiket och leker lyckliga-gänget resten av dagen. Jag hatar att vara iriiterad och sur. NU TAGGAR VI LYCKA OCH EN BRA DAG!
Peace and love J


Du viskade nåt i allt jag tog mig för, du värkte som en borr i mina snedsteg. Allt i mig var fult och ingenting jag hade mätte sig med ditt.

Jag har bokat en resa ner till Cassi idag. Det gör mig lycklig i hjärtat faktiskt. Inte ens sjuhundra kronor tur och retur. Ett fynd helt enkelt. Får en glad klump i magen och jag räknar hur många dagar det är kvar. 54 dagar tills jag är hos henne. Kan knappast vänta alls för det ska bli så fint!Jag vet att du vet att det inte alls gör mig glad. Du vet att det hugger i magen när du säger de orden. Men att du gör det gång på gång. Jag vet att du vet att det gör ont.

Peace and love J

Lista på saker som jag inte trodde att jag skulle göra idag men som jag gjorde:

1. Åt på Palladium första gången.
2. Åkte bil
3. Krockade med bil
4. Lärt mig hur man ska göra om man krockar
5. Satt henna hos någon random
6. Vågade inte fråga efter vägen till toaletten
7. Såg en kvinna amma
8. Täffade Ellan och Jontta
9. Åt en pizza med dem
10. Jobbade på Lombia i luckan med Emma
11. Såg min kusin spela hockey
12. Gjorde blåstest
13. Kollade scary movie
14. Började andas (relativt) normal igen

För att sammanfatta en dag kort.
Peace and love J

Till en vän.

Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om en av mina bästa vänner i hela världen. För jag tror kanske att ibland glömmer jag säga att hon är riktigt fin. Just nu är hon en rödtott men jag har varit med när hon var blondin, brunett och nästan svart. Hon ska flytta till the big city Luleå till en lägenhet med badkar och bruna väggar. Det betyder att jag kommer försöka komma förbi och bada någon gång och kanske sno lite av hennes tid.
 Hon och jag har hängt ihop rätt så mycket under våra år. Faktum är att jag tror vi hängt ihop sedan vi firade tioårsdag ihop på Laboteket. Tänker lite på hur trevligt det var och jag minns att vi fick rita på dukarna där. Så många minnen vi har ihop att jag inte minns alla, men de flesta. Ja, jag minns Hägen-dazglass och platspåsklänningar. Minns även något om en matta(läs:mattan i hennes rum) och en lampa utanför rymdhuset. Tänker på vad mycket roligt, oväntat och sorgligt vi varit med om. Även om de flesta minnerna är rena skratt och gråt. Att ens gå in på minnen skulle få mig att minnas i evigheter och vi lämnar minnerna med att säga; Åtta år är en lång tid.
 För min vän vet mest om mig i hela världen, ja faktiskt nästan allt. Jag tror och hoppas (och är rätt säker) på att hon förstår mig mycket bra också. Vissa säger att vi är jättelika men jag tror inte riktigt att de förstår. Vi är inte alls så väldigt lika (Förutom att vi båda är ypperliga och jätteroliga) men vi kompencerar varandra gissar jag. Vi tycker inte så mycket lika fastän vi ofta har samma åsikter och vi ser verkligen inte lika ut. Det gör vi inte.(SKAFFA GLASÖGON) 
 Hon är dendär som man bara inte KAN ha tråkigt med, då måste man vara otroligt humorbefiad. Så är det någon som säger emot när vi säger att hon är härlig, då jäklar är det något fel på stackarn. Hon är nog nämligen en av de underbaraste människorna i hela världen.
Just nu saknar jag henne rätt mycket. Säger en sak: KOM HEM.


Jag tycker jäklars mycket om dig.
Tro inte att du slipper mig för att du flyttar!
Peace and love J 

When you haven't got a prayer

Min syster har en pojkvän som jag tycker rätt synd om. Tydligen ska hon åka med honom till IKEA imorgon. Vilket alltså betyder att hon har lyckats övertala honom att köra dit henne. Ingen vettig artonåring vill dit. Inte jag i alla fall. (Ja, jag drog mig själv just som artonåring. Sju månader kvar!) Tyvärr är då stackars Jontta i hennes våld och jag är glad att det är han som råkar ut för det och inte jag.

Tänk att för precis ett år sedan gjorde jag EXAKT samma sak som iår. Var på tårtkalas och åt popcorntårta.
Annars så var jag en rätt hemsk människa som vi försöker glömma bort lite men är glad att så kommer jag inte tänka nästa år. För iår är jag är fin människa med ett rent hjärta. Åtmindstone renare än för ett år sedan därför är jag glad idag för att jag är större, bättre och lyckligare.
Så popcorntårta och halstabletter har varit mina bästa vänner idag. Halsontet låter mig inte vila ordentlligt fastän jag helt bara vill sova. Tror att det kan vara den välkända förkylningen och det gör mig inte lyckligare. Jag i princip väntar på feber och yrsel. Det enda jag orkar göra är lyssna på The Wombats och dricka vatten.

Idag gillar vi: Närproducerat
Det är därför vi köper närproducerat smör, mjölk och jagar våran egen mat. Precis som alla andra på stenåldern. För idag har jag ätit hemjagad mat. Det betyder röding som just plockats upp från vattnet av oss själva. Känner mig bra för miljön. Mycket för att jag skällde ut min far som köpt något pålägg som inte var härifrån. Vi tänkte bli lite miljövänliga och ekologiska. Därför köper vi ekologisk havremjölk och ekologisk hårspray utan lukt eller fina paket. Den är väl inte superbra men den är billig och fin för naturen. Så den kommer få hänga med ett tag. Jag tänkte försöka bli lite billigare också, eftersom jag inte har råd med mig själv.
Hur som helst: Köp närproducerat!

Har en allvarlig fundering på att färga håret brunt. Vad sägs?
Peace and love J

hon stänger sin mun för att skydda alla orden


Detta är jag 2 minuter from now. För idag är vi indianer och ska vara det hela dagen ut.
Idag tänder vi lägereldar med pinnar och springer ute utan skor.
Plus att vi tydligen ser allmän korkade ut, är jätteless på tacos (Riktigt indianmat!) och planerar att sova ute bland stjärnorna. INDIANLIVET ÄR HÅRT! (Åtmindstonne i -30)
Jag förstår plötsligt varför det finns så få indianer i Kiruna...


Lite efter andra kanske jag är. Men idag hände något stort!
*Dadadadaaaaaa*
Jag skaffade Spotify!
Nu kommer alla ni som haft det aslänge redan tänka "Spotify?! Så ute att ha det! Man ska ha något nyare och coolare musikprogram som typ kan göra en massa fler fräna saker! Spotify är sååååååååå ute". Då är jag inte så ny och cool som ni för jag känner mig ASFRÄN som har spotify nu. Absolut SUPERHÄFTIG!
STOLTHETEN FLÖDAR!

Jag vill tacka Cassandra för att hon fixade det åt mig. Annars hade jag troligtvis fortfarande suttit hemma och varit olycklig för att jag inte kan lyssna på vad jag vill.
Peace and love J

din hud får färg som indianers

som indianer

Peace and love J


berätta för mig hur man bryter isen/din hud får färg som indianers

Livet är lite fint idag.
Egentligen rysligt fint.
Alltid.
För fastän man bråkar ibland och det sker lite missförstånd så gör det inget.
Tänk vad tråkigt livet varit om man aldrig fick gråta och skrika och förlåta.
Att aldrig får slå någon eller sparkas eller hatat någon.
Om man aldrig hamnade i bråk så hade man aldrig fått förlåta.
Eller om man alltid förstod och alltid mådde bra.
Om man aldrig fått gråta så kan man inte veta hur det är att vara riktigt glad.
Man kan skirka att man hatar någon och gråta och inte prata på flera timmar.
Sedan inser man att det var lite löjligt och får prata ut.
Får förstå.
Komma överens och bli vänner och säga förlåt.
Man får bli missförstådd och orolig för att nu kommer det lösa sig.
Får svära lite över att ingen förstår hur du menar.
Någon kommer att förstå tillslut.
Så du slipper vara ensam i din missförstådhet.
Då kan ni tycka att alla är tokiga för att de inte förstår er.
Man får skämma ut sig så alla skrattar så att man nästan bara vill dö.
För att man sa lite fel eller gick lite fel men alla kommer glömma.
Ingen kommer ihåg ditt misstag förevigt.
Tillslut blir det du som säger "kommer ni ihåg när jag.." då minns alla.
Då kan ni skratta tillsammans.
Är något så hemskt om man jämnför med hur mycket bra livet kommer med?
Det finns väl inga snesteg som är så hemska att man inte vill mer.
Eller som inte kommer med något bra efter.
Varje litet snesteg lär dig något.
Om livet.

En fundering bara.
Peace and love J

look at the stars, look how they shine for you

Är i Cassis fyndhörna. Fyndat tre par skor från henne nyss. Gula, rosa och svarta.! Hur fint som helst!
Har även fyndat ett armband, ett halsband, en hslduk och en kofta. Men det var på JC... Jag som var pank va? Nej tydligen inte.
Cassi packar sin väska för att fara hem till stockholm nu. Det känns inte kul alls. Men jag får åka ner på ett besök senare så jag får se rummet hennes. Har samma plan med Lize. Mina fina tjejor det har varit så kul när ni varit här hela lovet!

Det är bara så att jag är dålig på att säga första ordet.
Peace and love J

I don't know what this is about

Mitt huvud är totaltkraschat.
Ingenting är förståeligt i mina tankar och det bara trasslar ihop sig.
Mitt huvud gör mig aningen förvirrad.
Vet inte riktigt åt vilket håll jag ska ta vägen och gissar att rätt riktning egentligen är mot sängen.


Kärlek är när man har så starka känslor för en person, att oavsett hur mycket man försöker att beskriva det, så finns det helt enkelt inte tillräckligt med ord.

Så sa en pojke idag när jag frågade hur det känns att vara kär.
Peace and love J

i'll be by your sideIdag kör vi på okammat och slitet men känner oss ändå underbara. Det är vad livet är all about.
Min hals har dock börjat hata mig och jag låter som en 80årig man som kejderökt hela livet. Förkylningar är inte vackert men vadårå? Min sångröst gör sig lite bättre indränkt i rassel. Av med huvdet snarast men först ska jag sjunga slut på mina stämband. Får koka te och dränka det i honung så kanske halsontet försvinner.
Ypperlig idé! Skall ske genast!


Har lekt med denna sötnos hela morgonen. Alvin heter han, precis som erkorren i filmen! Hur söt som helst

Coldplay - God put a smile upon your face


Peace and love J

now we're partners in crime

Ska iväg på ett aningen försenat julbord. Vi får se hur mycket jul det är men kul ska det bli! Dock saknar jag insperation, tid och ork så min outfit ser hemskt osammanhängande ut. Skämms nästan för att vistas i möblerade rum i dessa kläder. Men man måste ju ha något på sig!

Har hittat ägaren av yllestockarna! Tydligen är det Jens sockar... I ärlighetens namn så kanske jag hade kunnat lista ut det. Men man vill ju inte tvinga på någon ett par yllesockar. Nog om det. Lovar att du ska få tillbaka dem Jens!

Mest irriterad för tillfället på att jag tydligen inte kan gå i skjorta och tights på julbord. Man ska ha fina kläder säger alla. Förstår därför inte problemet? Nej tydligen måste man orka sminka sig och allt också. Jag hatar att man "måste" sminka sig ibland. Behöver man inte alls. Man är jättefin fastän man inte har ett lager smink på. TÄNK PÅ DET! Naturligt är vackert så nu ska jag trotsa alla som säger annat och gå ut osminkad. Hade jag varit kille hade det inte varit något tjat om att jag måste sminka mig. Dra åt helvette jämnställdheten du funkar ändå inte just nu! 

Dagens tips: Måla inte ögonbrynen med din kajalpenna. I varje fall om du är blond och använder svart kajal.

Pece and love J

20100101

2010 fick en jäkla kick ass start och starten på det nya året firades med en massa sköna vänner. Vid klockan fem var det godmorgon och sovdags. Inte ens en förjävlig kyla förstörde kvällen även om det gärna hade fått vara varmare när jag knatade hemmåt i nylonstrumpor och converse klockan fem i januari. Jag var dock väldigt tacksam över ett par yllesockar jag fått låna, men fortfarande är jag inte helt säker på ägaren av dem... Detta blir ett fall för Beck, Wallander eller någon annan som alltid lyckas lösa alla gåtor. Gissar att denna någon vill ha dem tillbaka. Tell yah när strumpfallet är löst. Hur som helst var nyårsafton AWESOME och helt jäkla underbart. Det enda dåliga var att jag med Larssons tröja suttit i någon utspillda dricka och den är kletig och stinker verdervärdigt. Det enda bra med det var att hon gjorde exakt samma sak med min. Att ge och ta, that's what frienship is all about!

Första dagen detta decenium har spenderas hos Larsson med filmer, godis, chips, dricka, ostbågar, kuddar och hennes fina sällskap. Kunnde inte ha varit bättre alltså!

Nyårslöften för 2010:
- Var glad
- Var stark
- Lev
- Må bra
Jag tänkte att 2010 ska bli ett jävligt glatt och fint år! Därav mina löften.


Peace and love J


RSS 2.0