now we're partners in crime

Ska iväg på ett aningen försenat julbord. Vi får se hur mycket jul det är men kul ska det bli! Dock saknar jag insperation, tid och ork så min outfit ser hemskt osammanhängande ut. Skämms nästan för att vistas i möblerade rum i dessa kläder. Men man måste ju ha något på sig!

Har hittat ägaren av yllestockarna! Tydligen är det Jens sockar... I ärlighetens namn så kanske jag hade kunnat lista ut det. Men man vill ju inte tvinga på någon ett par yllesockar. Nog om det. Lovar att du ska få tillbaka dem Jens!

Mest irriterad för tillfället på att jag tydligen inte kan gå i skjorta och tights på julbord. Man ska ha fina kläder säger alla. Förstår därför inte problemet? Nej tydligen måste man orka sminka sig och allt också. Jag hatar att man "måste" sminka sig ibland. Behöver man inte alls. Man är jättefin fastän man inte har ett lager smink på. TÄNK PÅ DET! Naturligt är vackert så nu ska jag trotsa alla som säger annat och gå ut osminkad. Hade jag varit kille hade det inte varit något tjat om att jag måste sminka mig. Dra åt helvette jämnställdheten du funkar ändå inte just nu! 

Dagens tips: Måla inte ögonbrynen med din kajalpenna. I varje fall om du är blond och använder svart kajal.

Pece and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0