Till en vän.

Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om en av mina bästa vänner i hela världen. För jag tror kanske att ibland glömmer jag säga att hon är riktigt fin. Just nu är hon en rödtott men jag har varit med när hon var blondin, brunett och nästan svart. Hon ska flytta till the big city Luleå till en lägenhet med badkar och bruna väggar. Det betyder att jag kommer försöka komma förbi och bada någon gång och kanske sno lite av hennes tid.
 Hon och jag har hängt ihop rätt så mycket under våra år. Faktum är att jag tror vi hängt ihop sedan vi firade tioårsdag ihop på Laboteket. Tänker lite på hur trevligt det var och jag minns att vi fick rita på dukarna där. Så många minnen vi har ihop att jag inte minns alla, men de flesta. Ja, jag minns Hägen-dazglass och platspåsklänningar. Minns även något om en matta(läs:mattan i hennes rum) och en lampa utanför rymdhuset. Tänker på vad mycket roligt, oväntat och sorgligt vi varit med om. Även om de flesta minnerna är rena skratt och gråt. Att ens gå in på minnen skulle få mig att minnas i evigheter och vi lämnar minnerna med att säga; Åtta år är en lång tid.
 För min vän vet mest om mig i hela världen, ja faktiskt nästan allt. Jag tror och hoppas (och är rätt säker) på att hon förstår mig mycket bra också. Vissa säger att vi är jättelika men jag tror inte riktigt att de förstår. Vi är inte alls så väldigt lika (Förutom att vi båda är ypperliga och jätteroliga) men vi kompencerar varandra gissar jag. Vi tycker inte så mycket lika fastän vi ofta har samma åsikter och vi ser verkligen inte lika ut. Det gör vi inte.(SKAFFA GLASÖGON) 
 Hon är dendär som man bara inte KAN ha tråkigt med, då måste man vara otroligt humorbefiad. Så är det någon som säger emot när vi säger att hon är härlig, då jäklar är det något fel på stackarn. Hon är nog nämligen en av de underbaraste människorna i hela världen.
Just nu saknar jag henne rätt mycket. Säger en sak: KOM HEM.


Jag tycker jäklars mycket om dig.
Tro inte att du slipper mig för att du flyttar!
Peace and love J 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0