blondie

Okej. Jag har varit blond i lite mer än ett år och idag klampade en viss Totta in hos oss och sa "Men Fröken det har hänt något med ditt hår! Det är helt blont. Det var det inte sist jag träffade dig."  Vi träffades förra vecka värt att nämnas..  Uppmärksamt!

Peace and love J

Convince me that the truth is always greyPeace and love J

...

Har en huvudvärk som sitter jättekonsitgt i huvet. Mer mellan ögonen.
Det betyder att jag tittat för mycket idag. Ska sova nu.
Godnatt everyone!

Peace and love

talk can seem like intimacy

Somersault Trailer
Världens finaste film som man bara måste se. För den är så fin som bara en film om kanske kärlek kan vara. För jag gråter stora floder och tycker att "Oj så vackert" varje gång. Kan se den hundra gånger och varje gång lika underbar. Måste se den snarast säger jag bara!


Peace and love J

was it love or was it just easy

Shit, det regnar så mycket att jag börjar undra om jag kommer drunkna när jag går ut för dörren.
Men även om höstvädret är ganska tråkigt under lördagar när man vill vara ute i högklackade finskor så gör höstfärgerna det lite lättare. Så vacker det är med höst att jag blir lycklig!
 

Peace and love J

asleep or dead

Shiet. Varför ska alla helt plötsligt ha killar här och var och överallt?
Vad hände med vårat singelliv? I dunno. Försvann någonstans någon gång.
Betyder det att alla vet vad jag ska göra ikväll, ensam singel i hela fukin kiruna?
Kan inte ens läsa Veckorevyn längre. Det står bara om killar. ÖVERALLT.
Gissar att jag slänger på en Jane Austin-film och gråter ikapp med kärlek som övervinner alla odds.
Sa jag att jag älskar att vara ensam?

Peace and love J


hold tight, can't you see it's hurting me

Pojkar i förstora byxor verkar förstöra mig vardag just nu. Att Kiruna sedan är så litet att man träffar den man vill se minst av alla är just perfekt. Hur kommer det sig att man alltid råkar ut för det. Det förstår jag inte. Speciellt inte när det är på ett ställe man aldrig trodde. Så håller han handen med sin flickvän som är en och sextio, max, och tvärvänder när han råkar se en. Så underbart trevligt det känns helt plötsligt då. Som att han trodde att jag skulle prata med honom.. Nej, säger jag. Inte mer. Han har väl redan bevisat att han är så fejk man kan vara. Ljuger gör han också. Undra vad hon ser i honom.. Säkert bara för att han har fina ögon.
Idag av alla dagar känns det bara ironiskt att träffa honom. Som att någon kom på att det ska bli en dålig dag. Grattis, det fungerade.
Big time.

Peace and love J

got what you get

Det kanske är så att vissa bara måste mosas lite av sina fördommar. Fick idag veta en så rolig grej!
Har några kusiner längre bort i sverige vars föäldrar är ganska så fördommsfulla. Förr var det bögar. De var tydligen ett väldigt problem och usch vad de inte tyckte om homosexuella.
För något år sedan visade det sig att deras äldsta dotter var lesbisk och nu bor hon ihop med sin sambo. Som också är kvinna såklart.
Vad hände då? Såklart fortsatte de tycka om sin dotter och nu var det inte längre fel på homosexuella. Men utlänningar! Herregud och de blev nästan rasistiskt ibland (undra hur det går med att de är finnar själv?).
Nu är deras yngsta dotter, som är något äldre än mig, tillsammans med en kille från kurdistan.
Jag säger "Hahaha" åt att de fick så de teg.
Men då undrar jag, vad ska hända med dem nu? Nägon fördom måste de ju ta sig an.. och vem av sönerna måste krossa den?

Peace and love J

u make me feel like i dont know

Det blir dåligt med uppdateringar när jag har skola. Vad ska jag skriva som? "Idag hade jag näthandel" Alla är säkert såå intresserade av det. Not.
Dessutom hinner jag inte med mycket för jag är så fasligt trött. Plus att även om jag kanske har some stuff going on så är det sådant jag tyvärr inte kan lämna ut i bloggen. Nu är jag hur som helst för trött för att tänka på något annat än sova.
Ska sussa nu för att orka med imorgon..

Peace and love J

haven't you heard we sold out all over the world

Min hund är förkyld och har legat nersövd tidigare under dagen. Stackars liten säger jag. Hon har svullna halsmandlar och är just nu så groggy att hon inte kan gå rakt. Ser aningen berusad ut faktiskt. Synd tycker jag om henne! Hon ser så svag och sårbar ut. Vågar knappt röra i henne. MIN BABY! Naaw.

Idag var första dagen som vi åstakom något detta läsår. Var nämligen guider åt ettorna. Känns faktiskt ganska skumt att gå i tvåan nu. Jag menar shiet! Två år kvar sedan är jag ute. Men att träffa alla klasskompisar är trevligt. Hum.. de flesta i alla fall! Har nog saknat skolan en hel del. Troligtvis mest klasskompisarna dock. Bra start på dagen hur som helst. Hur sen var Rune? En och en halv timma. Underbart! Så ska man börja ett läsår.

Peace and love J

i dream about you and me


Charmig. Som alltid såklart!


Möblerade om. Tjusigt värre.


Ångest över skona jag köpte. Ska lämna tillbaka dem...
Köpt fin höstjacka.

Peace and love J

mamma, vars är skogen?

Idag är det första skoldagen på hela hösten. Eftersom vi börjar först kl 13.00 så ska jag minsan förbi på staden innan och göra lite nyttigheter.
Flyttade ut skrivbordet och in med serkretären. Rummet är superfint nu. Om jag räknar bort mina mörkblåa väggar såklart..

Knasiga knasiga jag börjartänka så knasigt. Vet inte vad som är wrong with me..

Jag har drömt världens knasigaste drömmar. Inatt var det till exempel jag och Frida ute och cyklade på en mintgrön tantcyckel. Frida trampade och jag satt på pakethållaren. Vi råkade möta Madde och en tredje tjej så vi satte oss i något litet rum och drack 3.3or. För det var tydligen väldigt starka grejer. Sen kom några pojkar. En sjöng liten rad från kobojsarna "Hej, du sitter och stirrar. Jag vet du vill ha mig. Ställ ner ditt glas och följ med mig hem" till mig. Jag sa okej. Men innan jag han följa med honom hem (Han var faktiskt drop dead gorgeous) vaknade jag. Men innan mintcyckeln kom in i bilden förstörde jag ett lebiskt bröllop. Såklart så slog jag även båda armarna urled. Det löste sig dock mirakulöst.
Jag tror att jag lyssnar förmycket på Kobojsarna. Resten vet jag inte vad det betyder.
Igår natt var jag så höggravid att jag inte var kapabel till något. Jag skulle surfa. Men det gick inte och jag kunde knappt rör mig och allt var i ett rött filter.
Säger då det...Love J

blåmärken och baby

Har precis varit ut med Baby på morgonpromenad. Jag har nämligen insett att Hera lyssnar bättre när jag kallar henne Baby. Därför ska jag fortsätta med det! Känner mig dock lite knasig när jag skriker "BABY KOM HIT!" ute i skogen. Men hon tycker nog det är mysigt att kallas Baby...
I alla fall så har jag värk i hela kroppen efter att ha trillat inne på Statoil. Det var faktiskt inte så pinsamt som det borde vara. Jag hade en dricka i ena handen och en pizza i andra. Sen så skullesåklart mattan vara ostadig. Jag gick på mattan och den for bakåt. BOM! I golvet med knäna och jag kan säga att det gjorde liiite ont. Nu är det i alla fall prydda med stora blålila blåmärken som ömmar något ordentligt.Peace and love J


I find myself alone when each day is through

Ensam igen. Det börjar bli jobbigt.Peace and love J


it feels like forever

En heldag i Luleå med en hel bunt trevliga människor. Allt från Pitebor till Lulebor till Vänners småbrödrar.
Frida, jag och Erik hoppade på tåget mot Luleå innan tuppen gal. I Luleå mötte vi upp Marcus, Madde, Emil och Lina. En väldigt trevlig skara människor för er som inte har turen att känna dem.
Jag har inhandlat väldigt lite saker för att vara jag på stan, det är jag stolt över!
Hittat mors gammla väska i källaren och Erik börjar sjunga Jönssonligan-melodin när han ser den. Tydligt väldigt likt något Dynamit-Harry hade tänkas haft.
Har varit vaken i ca tjugo timmar. Det sliter på mig.
Min kalender är full med planer. Bäst att sova så ag orkar med!Min syster fyller femton idag. Hon fick den bästa presenten av mig. Gissa på!

Peace and love J

damn i like the way you move
The Killers - Leave the Bourbon on the shelf

Love J

bang bang bang i bet

Det händer sällan att jag blir sjuk så jag bara kan ligga och gråta. När man hoppas att smärtan ska försvinna med tårarna. Men idag mår jag bättre än igår och faktiskt tror jag inte man kan må sämre. Jag försöker sällan att ställa in mina dejter. Men tyvärr. När man spyr och har en huvudvärk som gör att man mås hemskt är det lika bra.
Jag tror det var en dålig sallad jag åt på dagen.
Jag har inte varit så sjuk på länge. Idag är jag trött för det blir man.
Nu är jag förresten sjutton år det det är väl rätt fint.
Igår han jag faktiskt med lite trevliga saker. Jag åkte omkring och letade sand med en vän i hockeyfrilla. Han skulle lägga lite plattor och efter en timmas plattläggande hade han får ca fyra stycken på plats. Jag tycker han är väldigt effektiv.
Sedan skulle jag upp på staden för att träffa min dejt. Men mådde dåligt och åkte hem för att sova bort hela dagen. Vaknade sent på natten och åt middag. Somnade om och vaknade igen idag utan att vara utvilad.
Jag drömde om att vara borttappad. Med några vänner i en massa gångar. Vita gångar. Trappor och dörrar överallt.
Jag drömde att min syster försvann i dessa gångar och aldrig mer sågs. Jag tappade bort alla som betyder i gångarna och när jag hittade ut var jag den enda. Den enda av alla som försvann som återfanns. Det var hemskt och jag grät tills jag vaknade.


Love J

blekning och alkoholhalter.

Bleker Cassis hår just nu. Hon blir ganska fin faktiskt. Även om jag var otroligt nervös. Jag vill ju inte vara orsaken till att hon har ett förskräckligt hår. Det kommer fräta fast i väggen. Knasigt.
Cassi ska använda min alkomätare. Vi får se hur det går. Hon säger "Jag tror det står typ drunk eller något"
Jag vet inte om hon ska lämnas ensam i ett rum. Det stod tydligen inte "Drunk", det stod "Danger". Eftersom hennes alkoholhalt översteg 0,5. Det var tydligen 0,8. Kan någon ta och köra hem henne?

Love J

nobody ever had a dream round here but I don't really mind and that it's starting to get to me

Jag vill kanske inte riktigt erkänna att jag är rädd. Men det är ganska självklart, för vem vill det egentligen?
Jag är så rädd att bli lämnad här helt ensam och vara den sista som blir kvar. Jag vill inte vara den sista kvar. Jag vill också försvinna här ifrån och börja någon annanstans. Jag vill inte vara kvar här sist.
Denna vecka är hemsk. Jag vill inte ens fylla sjutton imorgon.
För att tänka på annat ska jag baka muffins.


Love J

I will not lie when I say I ain't cold no moreHelgen var fin.
Idag är Johnny Cash min älskling.

Love J

but tonight this engine's falling

FUCK!
Jävla helvettes vecka.
Den suger fett äckligt mycket.
Mamma är härmed arbetslös fr.m Januari.
Äckligt ÄCKLIGT!
Fu fan vad jag hatar denna vecka., Allt är dåligt.
Så jäkla sugvecka.

Ja, jag är arg nu.

J

always here, always on time

De senaste dagarna har varit en liten röra.
Igår hade vi ingen ström på hela dagen, vilket var högst störande så vi begav oss ut på besök hos folk för att slippa sitta hemma och hålla tummarna för att johannes inte var alltför dyr.
Hur som helt så är det löst nu och alla lampor, radioapparater, telefoner, datorer och hårtorkar funkar perfekt.
Men såklart hade vi sådan tur med vädret igår. Finns det någon som missade de otroliga skyfallen som gjorde Kiruna till en enda stor vattenpöl? Om någon missade det kan de kanske kika in i våran toalett. Det har nämligen regnat in genom skorstenen och toalett-taket är numera förstört. Det var dagens trevliga överreskning.

Men även om vi har haft lite otur och vi är stensäkra på att det är onda andra i vårat hus som kommer fram varje gång min far försvinner här ifrån så är vi rätt glada. För helgen var underbar.
Plus att ni ska bara veta vad mycket jag har fått gjort de senaste dagarna. Har hunnit slipa och måla hela byrån. Tog fram rivjärnet igår kväll och rev mina byxor. Rivjärn är en av världens smartaste uppfinningar. Sedan har jag börjat sticka en halsduk. För snart är det ju höst!
Nu ska jag upp på staden och köpa ett litet paket till min syster och en vän som fyller år snart. Ojrå!

Love J

there's nothing can harm you


Jag och Cassi var lite fina innan vi gick ut. Vi var fina när vi kom hem också. Fast vi hade kanske lite extra skrubbsår.


Pappa säger att ärliga människor har blåa ögon. Fast han har ju det. Så han ljög nog om det..

Var ute och åkte båt några dagar. Jag brännde mig så mycket att jag fick solfrossa och knappt kunde sova. Min sönderbrända kropp har resulterat i att jag omöjligen kan raka mina ben (Ja, den stora hemligenheten är ute) för det svider faligt. Att bränna skrubbsår är inte heller vidare trevligt.

Love J

byn för hela slanten

Underbar dag utanför staden. Jag var inte blekast i gänget och det var fint. Jag har faktiskt börjat få en naturlig Saivo-bränna. För jag har knappast solat i kiruna.
Jag har mest bara legat i älven och åkt båt hela dagen. Var även på jukkasmarknaden igen och det var finfint där med.
Jag luktar älv och fiskt. Betyder nog att jag borde duscha innan jag börjar jobba imorgon.
Inte så pepp men bara en vecka. Det är ganska bra ändå.
Nu gillar vi kött. Inte vårat eget alltså. Utan någon annan.. På grillen.

Love J

jose jose jose fin

Nu äter jag och Cassi asiatiskt soppa med räkor ur kopar. Kelda gör det bra med lätta soppor. Det är bra.
Jag har spendetar större delen av morgonen på toalettgolvet. Det var inte det trevligtaste, men måste man så måste man. Igår var ändå jättemysig. Fastän någon spydde och fastän en annan trillade hela tiden. Jag tar inte på mig skulden för det förstnämnda om vi säger så.
Trevligt var det hur som helst ochriktigt fint att vara med alla fina tjejor smatidigt eftersom det var ett tag sedan sist.
Nu ska Cassi tvinga med mig ut på rökpaus trehundrafemtioelva. Jag säger snällt "Okej då", för jag är rätt snall.

Love J

RSS 2.0