Ekonomitips to do

Jag har stukat tummen och det gör ont, riktigt ont. Ska här med aldrig vara så duktig på gympan att jag försöker fånga bollar. Speciellt inte basketbollar som kastas av lärare. Kan inte böja tummen utan att det känns förjävligt. Jag tror att jag behöver gipsas och spackals tills jag int känner något alls mer.
Jag har på mig jeans för första gången på väldigt länge. Det är inte ens riktiga jeans. Tror jag för de har med stretsch. men det känns hur ovant som helst men ändå rätt bra. Tror kanske att jag ska börja använda jeans oftare. Men det betyder såklart att jag måste köra fler par eftersom jag bara äger tre-fyra par.

Måste verkligen rensa igen min skolåda för jag har en sjuhelsikes behov av nya skor och inga pengar. Det betyder att gammla skor som jag inte minns får vara istället för. Ja jäklat vad jag är smart och ekonomisk. Det är nästan inte klokt. Jag kanske borde starta min egen ekomomifirma som hjälper folk att leva ekonomiskt.
Behöver du hjälp: KONTAKTA MIG!

Första tipset: Änvänd några gammla skor och få alla att tro att de är nya! Har du inte använt dem på typ ett år är det riktigt lätt.

Ska även leta igenom mina halsdukar och gammla mössor eftersom behovet att köpa nya tränger sig på. Men nej nu ska vi bli ekonomiska och det betyder att jag ska inte köpa så mycket nytt.

På fredag har jag ingen skola och det är så underbart. Jag gillade inte att vakna av väckarklockan sju dagar förra veckan. Känner att en extra lång helg inte alls är fel. Ska väl ändå vakna i tid så jag hinner till skolan och kolla när min kära väns retorik-grupp ska göra ett framträdande på Pluggerian. (aka skolbiloteket) Ja, jag går till skolan fast jag inte måste. Men hallå? Det blir bara ett litet stopp innan vi går på stan... Jag som inte skulle köpa mer saker har en hel lista i huvudet som jag ska köpa på fredag. Men bara nödvändiga saker. Som smink, byxor, spritservetter och LDB. Förbrukningsvaror ni vet.

Jag har blivit lite av en ljusspeciallist de senaste dagarna sedan Jonas bestämde att han ska börja träna mig. Ja, i att se skillnad på ljus. På bilar alltså. Billyktor.
Den finns tre olika ljus - Xenon, Halogen och vanligt.
Xenon lyser antingen vitt, blått, lila eller grönt.
Halogen lyser vitt eller blått.
Vanligt lyser lite gult.
Ser ni? EXPERT!
Jag ska helt klart börja jobba med detta.
Xenon är dock olagligt att montera på bilar. Har den inte det från början får man inte ha det och det är bara bilar som är 06 eller nyare. JUST DET! helt stört att det ändå säljer... DUMT


Peace and love J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0