Brown eyed boy play me a rock and roll tune

Jag sitter nyduschad i min storlek 34 systers rum och lyssnar på när hon har mage att klaga på stora höfter och fet rumpa. Vet ni hur fin hennes storlek 40 syster känner sig? Inte ett jävla piss.
Det känns helt otroligt meningslöst att ens sminka mig just nu. Till och med att klä på sig.
Är så jäkla fet att jag vill dö. Nu.

SKÄMTA! Jag tycker min syster är fjantig och jag är jättefin!
Ska torka håret, sminka mig och dra på mig EXTRA fina kläder idag för att det är roligt att vara vacker. Hoppas min syster förstår det snart. Fjant!

Jag älskar fortfarande livet och det är underbart. ALLT är underbart. Jag tycker så mycket om allt att kanske kan jag jämnföras med Dileva. Känner mig lite som honom. Minus klänningen. Alla är vi vattenkannor och vill äta apelsiner i juni. Alla skiner som en egen sol. Alla är så vackra.
Okejrå. Jag kan verkligen inte vara lika flum som honom, men jag är då bra på att försöka!

Ihelg jobbar jag men mår TOPPEN för det. Lite extra pengar innan jul är verkligen inte alls fel. Snarare super! Jag har blivit så ekonomisk att jag bara köper femkronors choklad på Ica, fastän den för tretton är godare... Jag börjar känna mig snål. Herremojeder! Jag ska slösa pengar snarast. Köpa julklappar till alla snälla barnen och vips så blir det topp!

Sitter på min systers lilla rosa laptop och hittade bilder på mig<3Ska till Miss Uusitalo senare och kolla film. Nice fett!!

Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0