But if you never try you'll never know just what you're worth

Jag har ont i mina fötter idag. Jag gissar att Snö + Klackar = Dålig kombination. Om inte annat är den kombinationen blandat med alkohol ostadig. Som tur är har jag alltid någon att stödja mig mot. Eller mer hänga på för att ta mig frammåt. Det var nog Jens som gjorde att jag höll mig på fötter under kvällen. Hur vet nog ingen. Hur som helst kan jag inte för mitt liv minnas att jag föll en enda gång. Det var nog min otroliga balans.

Vi började på porfyren med vi var nog inte så tysta och efter lite dans och deeptalk så gav det av mot terassen. På terassen har jag och Jens ramlat upp för trappor och ner för trappor men inte kommit in i en enda lägenhet. Kanske lika bra eftersom när vi kom ut ur trapphuset så kom polisen. Vi begav oss därför bort.

Men vi ramlade väl iväg och det slutade i en bastu med två umeåflickor och tre kirunapojkar. Det fnissade vi väl lite åt och spelade något spel som mitt lag förlorade i eftersom någon (dvs min lagkamrat) ritade en gubbe istället för att skriva. När vi insåg att värden var för trött så tog jag taxi hem. Av flera andledningar.
Jag var trött. Jag frös. Jag hade ont i fötterna. Jag vill inte bli våldtagen. Det var långt hem. Jag hade inte klarat att gå det själv i mina klackar.
Somnade direkt hemma och idag sitter jag i stugan för att låta huvudvärken passera. Det går dåligt när Papa skruvar i rummet intill.

Peace and love J

Kommentarer
Postat av: Sanne

hahah ja du såg lite sliten ut :P

2009-11-01 @ 23:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0