You know I need you, I'll never let you go. I love you, I love you so.

Sitter och lyssnar på Ane Brun för min vän krymplingen tyckte att hon var så bra. Jag får snällt ta och hålla med.
Men jag har hittat ett nytt fav-for-the-day:

Billie the Vision and the Dancers
Egentligen borde jag vara ute i minusgraderna och försöka få igång bilen. Men när det tänker jag inte. Det är ren princip att inte mecka med fordon efter klockan 18.00 på onsdagar. Tyvärr annars hade jag ju såklart gjort det. Men man ska inte gå emot sina principer. Det är inte bra för kroppen och sinnet.
Så istället sitter och doppar min ätpinne i soja och suger lite på den. Det kanske låter äckligt... Det är äckligt också. Men jag skulle bara vara hel ärlig men vad jag gör!

Min nygjorda piercing är röd och kliar. Det är inte fint. (Frågar pappa har jag ingen, bara så ni kommer ihåg!)
Men eftersom jag är optimist på något sätt så bryr jag mig inte, det går över. Hoppas jag. Bara det inte blir ett stort sår som kommer få hela min opererade strandnavel att bli ful! Då var min skönhetsoperation helt i onödan och det vill vi INTE!

Nu är klockan även efter 19.00 och jag kan inte duscha. Det är fortfarande principerna som spökar. Det blir istället att kliva upp tidigt imorgon för att hinna på morgonen. Eller vänta. Tänker efter. Tänk efter. JUST DET! Jag börjar halv elva imorgon. Behöver inte ens vakna tidigt för att hinna duscha. Känn er ägda alla skolelever som vaknar halv sju för att hinna sminka er innan ni börjar skolan åtta. Det kan inte vara kul. Men vad vet jag, jag börjar ju halv elva.

Berättar för min klasskompis från Boden vars man ska hänga. Eftersom jag är så inne och medveten om det.
Lompis, tToulla och Raket säger jag är bäst. Trinka är också helt okej och är det rätt folk med (dvs typ jag) så kan Berga funka. Inte på stan för då kan man klassas som fjortis. Det är bäst att han lyssnar på mig så han blir lika inne som jag. Berättar även att man ska hänga hemma för det är coolast. Inte nödvändigtvis hemma hos en själv, men hemma hos någon riktigt inne. Då är man på rätt spår. Helt klart.

Nu ska jag leta upp kläder som funkar imorgon. Jag tänker luffare. Jag tänker slitat, gammal och använt. Vi får se vad jag kommer fram till! 


Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0