Detaljer

Finaste söndagen med ett underbart promenadväder. Gick promenad med Mami och hunden i solen. Ja, februari och jag var ut i solen. Gick på Frasses och åt Chickensticks för att det är så fasligt gott. Tänkte coopa lite mera och kom hem med en påse innehållande svart färg, penslar, hårspray, hudlotion, Panda lakrits, paketpapper, tamponger och Sköna hem. Jag övervögde att köpa Vecko Revyn men insåg att det ändå bara står om hur bra man kan vara i sängen, vad din kille "egentligen" gillar, hur du ska göra för Beach 10, kändisskvaller och typ en halv sida mode. Det enda som faktiskt intresserar mig där är mode. Så nej vi satsar på heminredning istället.
Väl hemma riggade jag en egen målarhörna i halva matsalen och målade tavelramar, krukor och taveldukar svarta för glatta livet. När jag kommer hem idag så ska jag måla ett varv till och hitta mig bilder som passar till ramarna. Detta projekt kommer bli roligast på länge. Måla är det bästa i världen och jah fick nästan lust att måla om hela huset. Det passar sig inte tyvärr.

Men när jag kommer hem idag blir det att göra färdigt och komma på något nytt att göra. Känner att det är behövligt att ösa ner mig i arbete.


Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0