livet är för fint för att man ska sitta hemma och gråta gå ut och dansa och säg jag älskar inte dig mer

Har ni aldrig tänkt på hur väldigt konstigt det är att vissa människor passar ihop? Som den där korta inte-så-speciellt-speciella-tjejen passar perfekt ihop med långa-supersnygga-alla-tjejer-vill-ha-killen. Eller han som är tyst hela tiden och inte säger många ord passar med hon som bara hoppar och skriker och fnissar för högt. Han som är så "cool" att alla smälter vill vara med hon som ingen ändå vet vem det är.
Kanske är det så att man fokuserar på olikheterna? Eller kanske inspererar motsatserna varandra? 
Opposites attract sägs det ju.
Vi borde kanske börja se likheterna i alla och se hur otroligt lika de är. Tänk vilken knasig människa du kanske passar ihop med! Nej vi borde inte ha några fördommar och inte se allt som om världen var svart och vit. Världen är full med färger som du kanske inte ens har sett än.


Tänka possitivt blir det resten av livet för nu är allt så fint att jag dör i magen. Har så mycket pengar på kontot att jag kollar på nya kameraobjektiv. Kostar dock nästan 2000 som ny.  Så kanske ett helt nytt? Hade varit för fint alltså! Fotar ju mest folk rätt nära så ett sådant hade varit riktigt fint. Så mycket jag har försökt lära mig verkar jag alltid hamna där. Eller på 5000kr objektiv som jag inte tänker slösa på faktiskt. Billigt och bra har jag nog läst mig fram till.... Förhoppningsvis så har jag läst rätt.

Lycklig för att jag har världen finaste liv och faktistiska vänner! Är mycket förtjust i livet idag och kanske någon mer som gör mitt liv förtjusande. Sant som det är sagt att jag inte riktigt kan vara nere eller arg. Det är så otroligt fasligt svårt måste jag säga. Jag hatar att vara nere och arg. Tur att idag är min motsatts.

Har kletat en massa eyeliner, kajal och mascara för ovanlighetens skull och känner mig rätt söt. Ska kanske fortästta täcka över mig själv?
Kan vara anonymus hela dagarna för ingen ser att det är jag. Nya idéen.
 
Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0