målet är ingenting, vägen är allt

Haft en fin superduper och jätteroligt skoterdag idag. Vi var väl en sju pojkar och en liten flicka (aka jag) som åkte upp till ednavaara när skolan slutat. Två flickor kom för att sluta sig till vårat lilla gäng efter ett tag. Vi grillade korv, körde skoter och fick hoppa lite på stället för att inte frysa. (Hoppade alltså inte med skoter. Jag hoppade med fötterna när skotern stod still..) Att fastna när man har med sig sju pojkar är inte ett dugg besvärligt, man behöver bar dra på sig "kvinna i nöd" rollen och så är det alltid någon som hjälper en. Jag ska aldrig mer åka skoter utan ett gäng killar vid min sida. De är så händiga och duktiga pojkar som kan såga, göra eld och få loss alla skortar. DET är precis vad alla flickor behöver. Ett gäng händiga killar.
Hade roligt och det bästa var när vi skulle hem. Då stoppade poliserna oss och vi fick blåsa samt visa våra förarbevis. DET VAR KUL! Första gången en polis bett mig blåsa och pirra i min magis. Tänkte att tänk om jag är aspackad och inte visste det själv. Då kommer nog herr polis berätta det för mig och ge mig böter.  Jag som alltid tyckt att förarbeviset var lite onödigt för att ändå ingen ser det.. Tji fick jag och visade glatt upp det.
Jag tycker jättemycket om att köra skoter, gillar dock inte att köra utan glasögon lika mycket men man är väl tuff och klagar inte alls. Hade stora istappar i ögonfransarna och det såg nog rätt hardcore ut. Mina knän är fulla med blåmärken och det är ett hårt liv jag lever men jag älskar det.


Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0