när man vaknar på fel sida

Nya schemat är uppe och det är faktiskt helt okej. Mer än okej faktiskt. Jag vågar nog på att säga att det är bra. Jag slutar inte efter fem en endaste dag och jag har inte mer någon dag som endast spenderas framför datorn. Helt nöjd faktiskt och jag kännde att det behövde jag riktigt idag. Vaknade på den dåliga sidan och vill inte ens försöka ansträna mig att göra något. Min högra arm har en killer-träningsvärk som gör att jag knappt orkar lyfta den. Så mycket ger jag för träning. Men idag blir det och jag Katti som går till nautiluskällaren och blir hälsosamma människor. Åtmindstone hälsosamare.

Är fortfarande grinig, sur och gav inte mycket för att ens stiga upp idag. Hade en äcklig mardröm som gjort att jag sovit förfärligt dåligt och inte riktigt våga somna om eller gå på toaletten. Låg mest i sängen hela natten och var livrädd och förföljd. Jag hade önsakt att jag hade samma förmåga som min syster. Hon vet när hon drömmer och kan tänka "Det är en dröm" och blir därför inte så rädd. Jag kan inte det, tror alltid att det är riktigt och vaknar gråtandes.

Blev nu ännu argare för att jag såg att jag är ett fan av pridefestivalen i finland... tydligen. Fucking jävla äckel facebook det är jag inte alls. Jag är inte heller ett fan av någon jäkla finnkille som har en grupp om att han ska bli persident. Äckel jävla skit facebook jag vill inte alls att han ska bli det! Blev så arg på facebook nu att jag känner för att skrika lite. Jag är verkligen INTE på humör idag.

Man måste väl få vara arg ibland.
Irriterad på att ingen i detta klassrum faktiskt jobbar, inklusive mig. Vad fan gör vi här egentligen om vi ändå bara sitter på face eller spelar något jävla spel? Inte ett jäkla piss. Men här har vi åtmindstone närvaro. Hade hellre suttit hemma med min hund och kollat "How i met your mother". För idag vill jag egentligen inte göra något alls.

FAN HELLER! Nu taggar vi att bli glada, går och köper en välförtjänt brownie på fiket och leker lyckliga-gänget resten av dagen. Jag hatar att vara iriiterad och sur. NU TAGGAR VI LYCKA OCH EN BRA DAG!
Peace and love J


Kommentarer
Postat av: Anonym

ååååååååååååååååååååh, i want some update! baby..

2010-01-15 @ 11:34:13
URL: http://cassandrajacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0