When you haven't got a prayer

Min syster har en pojkvän som jag tycker rätt synd om. Tydligen ska hon åka med honom till IKEA imorgon. Vilket alltså betyder att hon har lyckats övertala honom att köra dit henne. Ingen vettig artonåring vill dit. Inte jag i alla fall. (Ja, jag drog mig själv just som artonåring. Sju månader kvar!) Tyvärr är då stackars Jontta i hennes våld och jag är glad att det är han som råkar ut för det och inte jag.

Tänk att för precis ett år sedan gjorde jag EXAKT samma sak som iår. Var på tårtkalas och åt popcorntårta.
Annars så var jag en rätt hemsk människa som vi försöker glömma bort lite men är glad att så kommer jag inte tänka nästa år. För iår är jag är fin människa med ett rent hjärta. Åtmindstone renare än för ett år sedan därför är jag glad idag för att jag är större, bättre och lyckligare.
Så popcorntårta och halstabletter har varit mina bästa vänner idag. Halsontet låter mig inte vila ordentlligt fastän jag helt bara vill sova. Tror att det kan vara den välkända förkylningen och det gör mig inte lyckligare. Jag i princip väntar på feber och yrsel. Det enda jag orkar göra är lyssna på The Wombats och dricka vatten.

Idag gillar vi: Närproducerat
Det är därför vi köper närproducerat smör, mjölk och jagar våran egen mat. Precis som alla andra på stenåldern. För idag har jag ätit hemjagad mat. Det betyder röding som just plockats upp från vattnet av oss själva. Känner mig bra för miljön. Mycket för att jag skällde ut min far som köpt något pålägg som inte var härifrån. Vi tänkte bli lite miljövänliga och ekologiska. Därför köper vi ekologisk havremjölk och ekologisk hårspray utan lukt eller fina paket. Den är väl inte superbra men den är billig och fin för naturen. Så den kommer få hänga med ett tag. Jag tänkte försöka bli lite billigare också, eftersom jag inte har råd med mig själv.
Hur som helst: Köp närproducerat!

Har en allvarlig fundering på att färga håret brunt. Vad sägs?
Peace and love J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0